Vase WC suspendateCalea uşoară pentru mai multă curăţenie în baie

Dacă optaţi pentru un vas wc suspendat în baie sau în toaleta pentru oaspeţi, vă va fi mai uşor şi mai rapid să curăţaţi zona toaletei, deoarece spaţiul de sub vasul wc rămâne liber şi uşor accesibil.

Vas wc suspendat pentru curăţarea continuă a pardoselii

Mai uşor de curăţat

Prin instalarea unui rezervor încastrat, părţile mai tehnice, cum ar fi ţevile, pe care se poate acumula murdărie, dispar în zidărie. Întrucât nu mai stă nimic în cale, pardoseala de sub vasul wc poate fi curăţată continuu şi mult mai uşor. În plus, suprafaţa vasului wc care urmează să fie curăţat este netedă şi uşor accesibilă. Astfel, curăţarea întregii băi este mai eficientă.

Design Meets Function

La achiziţionarea unui vas wc, accentul se pune pe funcţiile relevante şi pe design. Odată cu decizia de a cumpăra un vas de ceramică wc suspendat, rezervorul dispare în spatele peretelui şi vă puteţi concentra asupra designului wc-ului şi al clapetei de acţionare. Alegerea unui vas wc suspendat Rimfree® cu suprafeţe exterioare netede, cu glazură specială Geberit KeraTect® şi capac wc detaşabil simplifică, de asemenea, curăţarea.

Calitate cu tradiţie

De 50 de ani, în băile moderne sunt instalate rezervoare încastrate Geberit. Cadrul integrat în perete şi vasul wc pot suporta sarcini de până la 400 kg. Rezervoarele Geberit sunt turnate dintr-o singură bucată şi fiecare dintre acestea este testat de mai multe ori cu privire la etanşeitate.

Cinci beneficii de curățare a wc-urilor suspendate

  • Rezervorul și racordurile de alimentare cu apă sunt ascunse în spatele peretelui, astfel încât doar vasul ceramic trebuie curățat.
  • Podeaua de sub vasul wc este liberă, făcând curățenia o joacă de copii. În consecință, camera pare și mai mare. Suprafața netedă a vaselor wc și suporturile ascunse fac curățarea simplă.
  • După cum sugerează și numele, toaletele Rimfree nu au ramă de spălare în care se pot acumula microbi, deci curățarea îndelungată a ramei este, de asemenea, un lucru din trecut.
  • Unele wc-uri suspendate sunt acoperite cu glazura specială KeraTect, ceea ce face ca suprafețele să fie deosebit de ușor de curățat.

Produse pentru mai multă curățenie în baie