Nimic nu curăţăla fel de bine ca apa

Fiind cel mai blând şi mai temeinic mijloc de curăţare, apa este în centrul atenţiei în obiectivele noastre de igienă. Diferite scenarii de zi cu zi evidenţiază apa ca fiind cea mai de încredere resursă a noastră, fie că este vorba de eliminarea murdăriei, de restaurarea obiectelor la gloria lor de odinioară sau pur şi simplu de a ne reîmprospăta. Acest lucru face ca apa să fie cea mai naturală şi eficientă sursă de curăţare care există.

Ce aţi alege?
V-aţi curăţa maşina murdară doar cu o bucată de hârtie uscată? Ce aţi folosi pentru a adăuga puţină strălucire vaselor dvs.? Situaţiile de zi cu zi ilustrează cât de importantă este apa atunci când vine vorba de curăţenie.

V-aţi gândit vreodată la asta?

Vă simţiţi mai curat

Experimentaţi pe propria piele cum se simte curăţenia completă după fiecare utilizare a toaletei.

Simţiţi o explozie de prospeţime

Curăţarea cu apă vă lasă o senzaţie de reîmprospătare, mult mai proaspătă şi mult mai confortabilă.

O mai bună igienă personală

Când vine vorba de sănătate, nu se poate face niciun compromis în ceea ce priveşte practicile adecvate de igienă personală. Apa curată este cel mai bun mod de a avea grijă de nevoile organismului dvs.

Perfect în tendinţe

Accentul pus pe curăţarea cu apă a crescut semnificativ în ultimii ani – în special după ce aţi folosit toaleta.

Vasele WC cu funcţia de bideu inclusăCel mai bun produs pentru igiena personală

Ca şi cum v-aţi spăla pe mâini, dar acum pentru posteriorul dvs.

Bineînţeles că vă spălaţi pe mâini după ce folosiţi toaleta, dar cum rămâne cu partea de jos? Nu ar fi mai curat şi mai delicat să folosim apă şi aici, în loc să ne ştergem cu hârtie uscată? Prin simpla apăsare a unui buton, vasele WC cu funcţia de bideu inclusă Geberit vă curăţă cu un jet de apă caldă pentru a vă menţine posteriorul la fel de curat ca şi mâinile.