Baie atemporală în culoarea alb Tot ceea ce trebuie să știți

Baie Geberit ONE cu mobilier de baie și ceramică albă (© Geberit)

Culoarea albă a devenit o parte integrantă a băii. Deși astăzi există o gamă largă de mobilier de baie și ceramică de baie colorată, există încă un loc pentru aspectul clasic. Aruncați o privire la ideile și sfaturile de aici.

Concluzia experților

“Proiectarea unei băi ton în ton, în care toate obiectele au același alb, este dificilă“, spune expertul în culori și materiale Martin Rohrer de la Geberit. El recomandă: “Cea mai bună alegere este să vă cumpărați ceramica de la un singur producător sau din una și aceeași colecție de baie - astfel puteți evita ca, de exemplu, lavoarul și toaleta să aibă culori diferite - și să vă jucați cu contrastele. Combinați mobilierul din lemn sau mobilierul de culori diferite cu aparatele ceramice albe. Dar dacă doriți să proiectați cât mai mult posibil în alb clasic, puteți lucra cu accesorii colorate, cum ar fi textilele de baie, pentru a da mai multă culoare băii.“ Acest lucru înseamnă că rămâneți flexibil atunci când vă confruntați cu noi tendințe sau schimbări de stil.

Produse pentru baie cu design funcțional

Ce baie v-aţi dori?

O baie perfectă îndeplineşte o serie întreagă de dorinţe şi cerinţe. Dar care sunt nevoile dvs.? Spaţiul, curăţenia sau designul sunt importante pentru dvs.? Doriţi produse uşor de utilizat sau preferaţi acel confort suplimentar pe care vi-l oferă, de exemplu, vasul WC cu funcţia de bideu inclusă Geberit AquaClean? Sau pentru dvs. este important un design universal? Indiferent de nevoile dvs., vă simplificăm viaţa de zi cu zi cu soluţii inteligente pentru baie.

Mai mult spaţiu în baie
Mai multă curăţenie în baie
Design mai funcţional în baie
Mai mult confort în baie
Mai multă accesibilitate în baie
Mai multă uşurinţă în utilizare în baie