O nouă experienţă de baie pentru WC-urile de oaspeţi

Baia de oaspeţi înainte şi după renovare

Dimensiunea unei băi nu spune nimic despre cât de confortabil vă simţiţi acolo şi despre ceea ce are de oferit încăperea. Această renovare a unei băi de oaspeţi ne arată acest lucru.

Uneori, sunt suficiente chiar şi mici schimbări pentru a spori semnificativ ambianţa plăcută. O familie olandeză îşi dorea o ambianţă confortabilă pentru micul lor loc liniştit; în acelaşi timp, WC-ul pentru oaspeţi trebuia să pară ordonat la prima vedere. De asemenea, era important ca totul să fie uşor de curăţat. Scopul a fost de a-i conferi băii de oaspeţi un aspect nou şi proaspăt prin intermediul unor măsuri minore, cu un accent deosebit pe dotările de înaltă calitate.

Dotare cu stil

Plăcile din piatră gri, atemporale, au fost păstrate. Vasul ceramic, mobilierul pentru baie şi clapeta de acţionare au fost înlocuite, iar acum oferă mai mult confort şi mai mult farmec în acest spaţiu mic. Concret, acest lucru a însemnat că a fost instalat un nou lavoar, cu un dulap asortat dedesubt şi o nişă integrată pentru suportul de prosoape. Motivul: Este mai uşor să vă păstraţi lucrurile în ordine, iar prosopul nu atrage atenţia asupra sa de îndată ce intraţi în încăpere. Transformarea spre mai multă structură în încăpere s-a realizat prin înlocuirea tabloului de pe perete cu o tablă magnetică practică ce oferă spaţiu de depozitare flexibil, de exemplu pentru obiecte decorative.

Vasul WC suspendat a fost înlocuit cu o versiune compactă cu formă elegantă, de asemenea suspendată. Proiecţia mică a toaletei economiseşte spaţiu în cameră şi oferă mai multă libertate pentru picioare atunci când staţi pe vasul WC. Acest lucru este potrivit pentru familia respectivă, deoarece toţi membrii sunt înalţi. Plusul special al noului vas WC constă însă în faptul că este fără margine de spălare şi, prin urmare, este mult mai uşor şi mai rapid de curăţat.

Un plus special pentru WC-ul pentru oaspeţi

În completarea noului vas ceramic, familia a optat pentru o nouă clapetă de acţionare, pură, în alb şi crom. Designul său clasic ascunde o funcţie suplimentară practică: o unitate de purificare a aerului, care este instalată în rezervorul încastrat şi care asigură astfel un aer proaspăt în încăperea de mici dimensiuni. Acest lucru este deosebit de util în cazul în care nu există o fereastră. Mirosurile neplăcute sunt extrase direct din vasul de ceramică WC şi sunt neutralizate cu ajutorul filtrului de particule fagure ceramic. Clapeta de acţionare dublează noul efect proaspăt şi uimitor din baia mică şi va încânta cu siguranţă mulţi oaspeţi.

Clapetă de acţionare Sigma50 cu unitate de purificare a aerului DuoFresh integrată
Lavoar Renova Compact cu dulap sub lavoar asortat şi suport pentru prosop integrat

Ce baie v-aţi dori?

O baie perfectă îndeplineşte o serie întreagă de dorinţe şi cerinţe. Dar care sunt nevoile dvs.? Spaţiul, curăţenia sau designul sunt importante pentru dvs.? Doriţi produse uşor de utilizat sau preferaţi acel confort suplimentar pe care vi-l oferă, de exemplu, vasul WC cu funcţia de bideu inclusă Geberit AquaClean? Sau pentru dvs. este important un design universal? Indiferent de nevoile dvs., vă simplificăm viaţa de zi cu zi cu soluţii inteligente pentru baie.

Mai mult spaţiu în baie
Mai multă curăţenie în baie
Design mai funcţional în baie
Mai mult confort în baie
Mai multă accesibilitate în baie
Mai multă uşurinţă în utilizare în baie