Idei pentru renovarea băii

Cum reproiectezi o baie veche? Două exemple reușite cu imagini înainte și după din Elveția și Norvegia oferă inspirație pentru amenajarea băilor moderne.

Înainte și după: proiectarea unei băi moderneExamplu din Elveția

Întunecat, de modă veche, deteriorat – Așa arăta baia familiei D'Apice Herger din Elveția înainte de renovare. Din fericire, familia a reușit să remodeleze baia și să o facă mai modernă. Pereții au fost decopertați, aparatele vechi au fost demontate, iar baia întunecată a fost transformată într-o oază de bunăstare luminoasă și modernă în doar câteva săptămâni.

Confortul este foarte important în noua baie. Cu produse sanitare coordonate și o alegere simplă de culori și materiale, inclusiv gresie cu aspect de piatră și mobilier de baie din lemn, transformarea a fost un succes.

Înainte și după: dușurile la nivel cu podeaua

Un duș la nivel cu podeaua înlocuiește cabina de duș strâmtă din baia renovată. Această soluție este mult mai comodă și mai sigură pentru a intra în ea. Rigola de duș Geberit CleanLine se potrivește bine cu gresia gri și se remarcă prin designul său subțire și scurgerea eficientă a apei. Peretele despărțitor din sticlă lasă să pătrundă suficientă lumină în încăpere, ceea ce face ca dușul să pară mai puțin voluminos.

Baie cu colț de duș îngust, cadă și WC pe podea
Un vas wc cu funcție de bideu între un duș la nivel cu podeaua și o cadă de baie

Opțiuni de renovare a gresieiExemple din Norvegia

Înainte de renovare, proprietarii au găsit baia de șase metri pătrați dintr-o casă din Saetre, în Norvegia, veche și incomodă. Gresia rece, gresia fină din piatră de culoare albastru deschis și mobilierul din lemn dădeau acest ton.

Baia mică este mărită vizual cu gresie și faianță

După renovare, plăcile de marmură albă de pe pereți și podea creează un design armonios și atemporal. Acestea conferă camerei o atmosferă luminoasă și plăcută. De asemenea, gresia în format mare face ca încăperea să pară mai mare.

Renovarea băilor: sfaturi și inspirație

Produse pentru baie cu design funcțional

Citiți postari similare