Toaletă pentru oaspeți: sfaturi și idei

În schimbările pe care le putem avea în vedere într-o baie baie mică de exmplu în toaletele și băile de oaspeți, care tind să fie reduse ca spațiu, luăm în considerare cu atenție ideile de design și proiectarea pentru o baie care este atât funcțională, cât și plăcută ochiului oaspeților și gazdelor, deopotrivă!

Proiectarea băilor de oaspeți

Lumina care intră printr-o fereastră într-o toaletă pentru oaspeți cu un perete albastru închis în spate

Ce transformă o toaletă de oaspeți într-o baie de oaspeți? Probabil că dușul. Acest lucru face ca subiectul gresiei să fie cu atât mai important în etapa de proiectare. În afară de asta, se aplică aceleași principii de design.

Începeți prin a vă concentra pe podea și pe pereți, pe culori și pe materiale.

Idei de baie pentru oaspeți cu elemente din lemn

Lemnul este o alegere elegantă pentru baia de oaspeți. Fie că este vorba de podea, de panourile de perete sau de mobilierul de baie, lemnul este un produs natural, ideal pentru finisaje de design și pentru a conferi camerei un aer confortabil. Atenție însă - lemnul folosit într-o baie trebuie întotdeauna tratat pentru a preveni pătrunderea umezelii în el.

Toaletă modernă pentru oaspeți în alb sau negru

Multe opțiuni, fără obligații! Când vine vorba de culori, nu există limite într-o toaletă pentru oaspeți. Dar există două principii care sunt utile pentru a fi aplicate în spațiile mici: culorile deschise par proaspete și curate, iar nuanțele închise creează o atmosferă confortabilă.

Din acest motiv, albul și negrul se află în fruntea listei de dorințe a gazdelor care caută o soluție modernă. Poate și pentru că aceste două culori se potrivesc atât de bine împreună, de exemplu, în faianță. Informații utile: Plăcile mari funcționează foarte bine în băile mici și în toaletele pentru oaspeți, deoarece creează profunzime vizuală în încăpere.

Idei de lavoare pentru băile de oaspeți

De obicei, toaleta oaspeților este la fel de largă ca ușa prin care se intră în ea; toaleta propriu-zisă este aproape întotdeauna situată vizavi. Pentru a ajunge la ea, trebuie să treceți pe lângă lavoar. Așadar, ar trebui să fie o economie de spațiu posibilă. Lavoarele cu baterii montate pe perete sau pe blat sunt ideale în acest sens.

Ce altceva este indispensabil pentru toaleta oaspeților?

O mână deschide unul dintre sertarele dulapului de lavoar Geberit în design din lemn natural

Toaleta și lavoarul cu baterie sunt cele mai importante elemente din fiecare toaletă pentru oaspeți. Dar asta ar însemna să ignori mobilierul de baie cu spațiu de depozitare pentru obiectele de uz zilnic.

Acest lavoar are un dulap care se asortează și un dulap cu oglindă. Modelele cu iluminare integrată oferă lumina potrivită.

3 sfaturi: cum să vă proiectați noua toaletă pentru oaspeți

Ideile sunt frumoase, dar numai prin proiectare aceste idei pot deveni realitate. Acest lucru este valabil mai ales atunci când se proiectează băi mici pentru oaspeți. Iată trei sfaturi despre cum să faceți cel mai bine ca ideile pentru baia de oaspeți să devină realitate:

Sfat 1: proiectați-vă toaleta de oaspeți cu un soft de proiectare a băii 3D

Softul de proiectare a băii 3D facilitează proiectarea WC-ului pentru oaspeți în doar trei pași. Pregătirea necesită ceva mai multă muncă, de exemplu, măsurarea camerei, amplasarea ușilor și ferestrelor și luarea în considerare a amplasării racordurilor de apă și electricitate. Iar o sursă de alimentare nu este doar pentru întrerupătorul de lumină; în funcție de planurile dumneavoastră, toaleta poate avea nevoie și de electricitate, de exemplu pentru un modul de exhaustare a mirosurilor. Cu siguranță merită luat în considerare, în special în cazul toaletelor pentru oaspeți fără ferestre.

Sfat 2: poziționați toaleta, lavoarul și dulapurile

Adesea, spațiul limitat disponibil într-o toaletă pentru oaspeți determină dispunerea toaletei, a lavoarului și a mobilierului pentru dumneavoastră. De aceea, mai puțin înseamnă mai mult aici, deoarece o toaletă modernă pentru oaspeți se poate descurca fără mobilier de baie suplimentar cu spațiu de depozitare nefolosit.

Toaletă pentru oaspeți cu WC suspendat, dulap cu oglinzi și dulap pentru lavoar din seria de baie Geberit ONE

Sfat 3: adăugați accesorii practice la toaleta oaspeților dvs.

Se poate discuta dacă aceste elemente suplimentare sunt necesare sau doar practice, sau dacă au doar un scop decorativ. Așadar, următoarea listă de verificare include atât accesorii, cât și idei de decorare:

Accesorii și produse utile pentru toaleta oaspeților

  • Perie pentru wc
  • Suport hărtie igienică
  • Coș de gunoi mic cu pedală
  • Dozator săpun
  • Prosoape pentru oaspeți
  • Produse cosmetice (cremă de mâini, bețisoare de urechi, etc.)
  • Suport pentru haine
  • Parfum de cameră
  • Flori/vaze
  • Poze

Consumabilele enumerate ar trebui să fie ușor de găsit în spațiul de depozitare din baie și ar trebui să fie în număr suficient.

Soluții Geberit pentru băile de oaspeți mici

WC Compact Geberit

Geberit oferă diverse soluții inteligente și de economisire a spațiului pentru băi mici de oaspeți. Pe lângă mobilierul care economisește spațiu și soluții pentru mai mult spațiu de depozitare, aceasta include și WC-uri cu o proiecție mai scurtă pentru mai multă libertate de mișcare.

Dacă sunteți interesat, aruncați o privire mai atentă la versiunile compacte de WC din seriile de baie Geberit iCon, Selnova și Smyle.

Lavoar Geberit ONE cu dulap asortat

Mobilier de economisire a spațiului pentru băi mici

Chiar și lavoarele înguste și deosebit de mici, cu adâncime redusă sau depozitare laterală, au la Geberit corpuri de dulap perfect adaptate, cu mult spațiu de depozitare. De exemplu, gama versatilă și modulară de mobilier de baie de la Geberit iCon sau Geberit ONE, care este populară datorită designului său funcțional. Pentru a economisi spațiu, chiar și dulapul cu oglindă cu iluminare integrată poate fi încorporat în perete.

Soluții ingenioase de detaliu pentru mai mult spațiu de depozitare în baia de oaspeți

Dacă optați pentru un sifon în P care să economisească spațiu pentru lavoar sau dacă faceți ca sifonul să dispară în spatele peretelui, puteți păstra locașul din sertarul dulapului de lavoar pentru un spațiu de depozitare suplimentar.

Acest lucru facilitează, de asemenea, utilizarea cutiilor de organizare în sertare. Acestea vă ajută să aveți o imagine de ansamblu în interiorul mobilierului pentru a găsi mai ușor diferitele obiecte. Dulapurile cu oglinzi cu cutii de depozitare în interior și rafturi reglabile oferă, de asemenea, spațiu de depozitare suplimentar.

Fiecare toaletă are, de asemenea, un tablou magnetic. Tablourile magnetice sunt echipate cu trei cutii de depozitare de diferite dimensiuni și sunt disponibile în patru culori diferite.

Produse pentru mai mult spațiu în baie

Citiți articole similare