Sfaturi individuale de design pentru baie

Reciclarea superioară în baie înseamnă: vechiul devine nou. Ce obiecte aruncate pot fi folosite pentru a crea obiecte unice care să dea o notă individuală băii şi care să fie şi utile? Avem câteva sugestii.

Suport special din lemn pentru hârtie igienică
Baie iCon cu scară ca suport pentru prosoape

Nu este întotdeauna nevoie de o transformare completă pentru a crea o nouă ambianţă. Uneori, după cum ştim cu toţii, un lucru mic poate avea un efect mare. Detaliile frumoase, cum ar fi noile obiecte decorative, pot fi suficiente pentru a aduce o gură de aer proaspăt în baie.

Ideea de reciclare superioară, adică transformarea obiectelor care ar fi putut deveni inutile pentru a le reutiliza cu o nouă funcţie şi, eventual, cu un stil diferit, încurajează de câţiva ani buni oamenii să devină creativi între cei patru pereţi. Tocmai de aceea, chiar şi simplul europalet a ajuns în casele moderne sub formă de măsuţe de cafea sau cadre de pat.

Baia poate beneficia şi ea de astfel de soluţii creative. De exemplu, o scară veche, recondiţionată corespunzător, poate fi un bun suport pentru prosoape sau un suport pentru haine. Un coş vechi poate servi drept coş de rufe la modă.

Do-it-yourself în baie

Obiectele de care nu ne putem despărţi şi care pot fi transformate într-un element special de design promovează, de asemenea, ideea de sustenabilitate între cei patru pereţi. Chiar şi un scaun vechi, care nu mai este potrivit pentru sufragerie, poate fi folosit în continuare ca suport pentru haine în baie, de exemplu, cu un aspect shabby-chic. Ar mai fi ceva: cu puţin şmirghel, vopsea pe bază de cretă şi un lac incolor sau ceară pentru lemn ca finisaj, multe obiecte din lemn pot căpăta imediat un aspect nou.

Mai multe exemple de idei practice de reciclare superioară în baie:

  • Un borcan de conserve devine un dozator de săpun
  • Lăzile de fructe cu un strat nou de vopsea pot fi folosite pentru a crea un raft suplimentar pentru prosoape
  • Paharele, conservele şi găleţile, într-o nouă înfăţişare, pot fi folosite drept cutii de depozitare la modă
  • Sticlele goale şi altele asemenea pot fi transformate în vaze

Creativitatea nu are limite; poate că un obiect pe care l-aţi aruncat deja îşi va găsi în curând locul în baia dvs.

Produse pentru baie cu design funcțional

Ce baie v-aţi dori?

O baie perfectă îndeplineşte o serie întreagă de dorinţe şi cerinţe. Dar care sunt nevoile dvs.? Spaţiul, curăţenia sau designul sunt importante pentru dvs.? Doriţi produse uşor de utilizat sau preferaţi acel confort suplimentar pe care vi-l oferă, de exemplu, vasul WC cu funcţia de bideu inclusă Geberit AquaClean? Sau pentru dvs. este important un design universal? Indiferent de nevoile dvs., vă simplificăm viaţa de zi cu zi cu soluţii inteligente pentru baie.

Mai mult spaţiu în baie
Mai multă curăţenie în baie
Design mai funcţional în baie
Mai mult confort în baie
Mai multă accesibilitate în baie
Mai multă uşurinţă în utilizare în baie