În acest caz sunteţi uimit

Clapeta de acţionare este fereastra către tehnica de spălare. Prin urmare, sarcina acesteia este în primul rând de natură practică: acesta declanşează spălarea – tasta mare = treabă mare, tasa mică = trebă mică – şi permite accesul uşor la mecanismul ascuns, astfel încât acesta să poată fi uşor de întreţinut şi reparat, dacă este necesar. Dar clapeta de acţionare are multe avantaje. Datorită versatilităţii sale, este practic predestinată să adauge un accent unic în orice baie. De exemplu:

Linii clare

Un exemplu de integrare perfectă

Clapetă de acţionare Omega60

Minimaliste, clare, drepte – clapetele de acţionare precum Omega60 sunt discrete şi conferă băii o senzaţie de calm şi claritate. Apropo, „sunt discrete” la propriu: Omega60 este integrat coplanar în faianţă.

Produse pentru baie cu design funcțional

Ce baie v-aţi dori?

O baie perfectă îndeplineşte o serie întreagă de dorinţe şi cerinţe. Dar care sunt nevoile dvs.? Spaţiul, curăţenia sau designul sunt importante pentru dvs.? Doriţi produse uşor de utilizat sau preferaţi acel confort suplimentar pe care vi-l oferă, de exemplu, vasul WC cu funcţia de bideu inclusă Geberit AquaClean? Sau pentru dvs. este important un design universal? Indiferent de nevoile dvs., vă simplificăm viaţa de zi cu zi cu soluţii inteligente pentru baie.

Mai mult spaţiu în baie
Mai multă curăţenie în baie
Design mai funcţional în baie
Mai mult confort în baie
Mai multă accesibilitate în baie
Mai multă uşurinţă în utilizare în baie