Geberit WC SystemCompatibilitate pentru performanță maximă

Dacă sunteţi în căutarea unui vas WC cu o performanţă de spălare remarcabilă şi un pachet complet de funcţii, inclusiv garanţii de lungă durată, atunci nu căutaţi mai departe de Geberit WC System.

Geberit WC System, reprezintă combinaţia optimă dintre rezervoarele încastrate şi vase WC Geberit, oferind avantaje majore atât pentru clienţii finali, cât şi pentru instalatori. Acest sistem impresionant bifează toate căsuţele în ceea ce priveşte performanţa de spălare puternică şi precisă, instalarea rapidă şi garanţiile speciale, pentru a se asigura că toţi clienţii pot profita de avantajele acestei tehnologii pentru ani la rând. Vă oferim totul dintr-o singură sursă, asigurându-ne că sunteţi complet mulţumit de vasul dvs. WC pe termen lung.

De ce să alegeţi sistemul de WC Geberit?Beneficiile dvs.

Performanţă mai bună de spălare

În combinaţie cu rezervorul încastrat, TurboFlush oferă o performanţă remarcabilă de spălare

Standard ridicat de curăţenie

Capacul detaşabil al vasului WC, smalţul special şi designul fără margini fac ca vasele noastre WC să fie foarte uşor de curăţat

Design îmbunătăţit

Selectaţi o clapetă de acţionare care se potriveşte perfect cu baia şi stilul dvs.

Calitate mai bună

Ne testăm produsele în mod extensiv, astfel încât să vă putem oferi garanţii pe termen lung şi disponibilitatea pieselor de schimb.

Performanţă de spălare de până la 10 ori mai bunăCompatibilitate pentru performanță maximă

Este nevoie de mai mult decât de apă pentru a asigura o spălare completă a vasului WC. Ceea ce contează în cele din urmă este forţa aplicată pentru trage apa din rezervor în vasul WC şi cât de precis este ghidată apa prin vasul ceramic, astfel încât întreaga ceramică interioară să fie spălată complet şi curată.

Vasul de ceramică WC de la Geberit oferă performanţe remarcabile de spălare în combinaţie cu rezervorul încastrat Geberit, care se potriveşte în mod optim. În plus, acest sistem de WC depăşeşte cerinţele legale pentru vase WC de până la 10 ori, datorită unor caracteristici precum forma ceramică optimizată şi precizia şi ghidarea puternică a apei de spălare. Designul fără margini al vaselor de ceramică WC Geberit face, de asemenea, ca vasele noastre WC să fie foarte uşor de curăţat.

Performanţe mai bune de spălare cu Geberit TurboFlush

Dezvoltăm în mod constant vasele WC ţinând cont de nevoile clienţilor noştri. O parte importantă a activităţilor de dezvoltare are loc în laboratorul sanitar intern. La Geberit, efectuăm analize precise ale debitului de apă de spălare în vasele noastre WC, astfel încât să putem optimiza continuu performanţa de spălare. Geberit TurboFlush, tehnica de spălare şi mai eficientă a vaselor WC, reprezintă o curăţare fiabilă a WC-ului dvs.

Datorită geometriei interioare speciale, apa din WC-urile noastre este controlată cu precizie şi putere pentru a asigura spălarea întregii suprafeţe. Am efectuat nu mai puţin de treisprezece teste de spălare diferite în laboratorul nostru sanitar, iar rezultatele arată că performanţa noastră de spălare este pur şi simplu remarcabilă.

Garanţii pe termen lungdatorită calităţii certificate

  • 50 de ani disponibilitate a pieselor de schimb : Geberit asigură garanția funcției de spălare a rezervoarelor încastrate pentru 50 de ani. Sunt excluse funcțiile specifice ale produselorelectronice (de ex. Hygiene Flush sau DuoFresh).
  • Garanţie pe viaţă : Pentru vasele WC ceramice, după înregistrarea clientului final. Vasele WC cu funcție de bideu sunt excluse.
  • 6 luni drept de retur : În caz de nemulțumire față de performanța de spălarea setului WC System, după înregistrarea clientului final. Valabil pentru modelul de vas WC din seria Geberit Acanto.

Suprafeţe uşor de curăţatdatorită funcţiilor suplimentare

Capac WC detaşabil pentru o curăţare uşoară a WC-ului Acanto

Curăţarea vasului WC nu a fost niciodată atât de uşoară. Mulţumită ceramicii WC fără margini de la Geberit, capacelor WC uşor detaşabile şi finisajului KeraTect® incredibil de neted,

WC-ul dvs. va străluci de curăţenie în cel mai scurt timp.

Clapete de acţionare în diferite modeleStilul perfect pentru a se potrivi oricărui design

Gama de suprafeţe disponibile pentru clapetele de acţionare Geberit Sigma70

Experimentaţi întreaga varietate de clapete de acţionare. Alegeţi dintr-o gamă largă de modele, materiale şi culori pentru a găsi clapeta de acţionare perfectă pentru baia şi stilul dvs.

Baia dvs. va fi transformată în paradisul dvs. elegant în cel mai scurt timp.

Descoperiţi showroom-ul nostru de clapete de acţionare

Instalare cu 40 % mai rapidă a sistemului de WC

WC System montat de instalator care include rezervorul încastrat Geberit Sigma şi WC-ul Geberit Acanto

Tehnicile noastre inovatoare de instalare şi mentenanța facilă fac ca întreaga instalare să fie cu 40 la sută mai rapidă decât în cazul rezervoarelor şi al vaselor de ceramică WC convenţionale.

Şi cum este posibil acest lucru?

  • Mulţumită instalării care se realizează în mare parte fără scule
  • Mulţumită prinderilor simple de tip EFF3 (Easy Fast Fixing)
  • Mulţumită dispozitivelor inteligente de instalare

Descoperiţi Geberit Duofix

Introducerea simplă a unității tehnice

Beneficii de instalare chiar și în cazul vaselor wc cu funcție de bideu

Dacă puteți instala un WC convențional, puteți instala și un vas wc cu funcție de bideu.

  • Datorită designului inteligent al produsului și a accesoriilor de instalare potrivite
  • Datorită elementelor de instalare preasamblate
  • Unitate tehnică ușor accesibilă pentru instalare, întreținere și înlocuire rapidă

Descoperiți Geberit AquaClean

Răsfoiţi şi cumpăraţi produse

Găsiţi un
showroom

Întrebări frecvente despre Geberit WC System

De unde pot cumpăra WC System?

Lăsaţi-ne distribuitorii să vă ofere consultanţă cu privire la diferitele opţiuni pentru Geberit WC System şi să vă ghideze în alegerea produselor relevante. Partenerii noştri vor fi bucuroşi să vă ajute.

Găsiţi un showroom

Descoperiţi produse similare