Lumină de orientareGăsirea drumului spre baie şi înapoi pe timp de noapte

Multe persoane au nevoie să meargă la toaletă noaptea. Nici să te loveşti de colţuri şi muchii în întuneric, nici să aprinzi lumina care te trezeşte din somn nu sunt lucruri ideale. Lumina puternică poate perturba ceasul biologic, poate opri producţia de melatonină şi, astfel, poate perturba somnul.

Ceas deşteptător în dormitor

Soluţia

Cel mai bine este să nu aprindeţi nicio lumină în drum spre toaletă, ci să folosiţi iluminarea pe timp de noapte cu funcţie de atenuare. Perfectă în acest scop este lumina de orientare de la Geberit cu iluminare discretă cu LED. Fasciculul de lumină blând este activat cu ajutorul unui senzor de apropiere. Veţi găsi această funcţie inteligentă la trei produse Geberit.

De la modulul Geberit DuoFresh, care poate fi combinat cu aproape orice clapetă de acţionare Sigma, la modulul sanitar Geberit Monolith Plus şi la vasul WC cu funcţia de bideu inclusă Geberit AquaClean Mera – toate cele trei produse nu numai că oferă o lumină discretă, dar asigură şi aer proaspăt în baie, cu ajutorul tehnologiei integrate cu filtru de particule tip fagure ceramic.

Produse pentru mai mult confort în baie