Geberit WC SystemCOMPATIBILITATE PENTRU PERFORMANȚĂ MAXIMĂ

Dacă sunteţi în căutarea unui vas WC cu o performanţă de spălare remarcabilă şi un pachet complet de funcţii, inclusiv garanţii de lungă durată, atunci nu căutaţi mai departe de Geberit WC System.

O performanță a spălării de până la 10 ori mai bună

Test de spălare cu bile

În timpul testului cu bile, sunt spălate de până la 10 ori mai multe bile decât prevede standardul.

Test cu hârtia de toaletă

60 de bulgări din hârtia igienică sunt aruncați în toaletă. Aceasta este de până la 5 ori mai mult decât prevede standardul.

Geometrie și sistem hidraulic de spălare optimizate

În combinație cu rezervorul Geberit, vasul de WC Geberit din ceramică oferă o performanță remarcabilă de spălare, de până la 10 ori mai bună decât cerințele standard. Geometria de spălare optimizată și sistemul hidraulic sunt doar două dintre multele modalități prin care se obține acest lucru.

Beneficiile Geberit WC SystemDatorită calității încercate și testate

Vă puteți baza întotdeauna pe garanțiile pe termen lung și disponibilitatea pieselor de schimb Geberit.

  • 50 de ani disponibilitate a pieselor de schimb : Geberit asigură garanția funcției de spălare a rezervoarelor încastrate pentru 50 de ani. Sunt excluse funcțiile specifice ale produselor electronice (de ex. Hygiene Flush sau DuoFresh).
  • Garanţie pe viaţă : Pentru vasele WC ceramice, după înregistrarea clientului final. Vasele WC cu funcție de bideu sunt excluse.
  • 6 luni drept de retur : În caz de nemulțumire față de performanța de spălare a setului WC System, după înregistrarea clientului final. Valabil pentru modelul de vas WC din seria Geberit Acanto.

Mai multă performanță cu Geberit WC System

Curățarea vasului wc Acanto

Suprafețe ușor de curățat
Datorită funcțiilor adiționale

Vasele ceramice fără ramă Geberit, capacul ușor de îndepărtat și smalțul special KeraTect® fac din curățarea toaletei o joacă de copii.

Gama de clapete de acționare Geberit Sigma70

Alegerea designului
Stilul perfect pentru orice gusturi

Alegeți dintr-o varietate de modele, materiale și culori pentru a găsi clapeta de acționare perfectă pentru baia și stilul dumneavoastră.

Geberit WC System montat de instalator care cuprinde rezervorul încastrat Geberit Sigma și WC Geberit Acanto

Instalare cu 40 % mai rapidă a Geberit WC System

Tehnicile inovatoare de instalare și întreținerea simplă înseamnă că întreaga instalare este cu 40 % mai rapidă decât în cazul rezervoarelor convenționale și al vaselor ceramice pentru WC.

  • În mare parte instalare fără unelte
  • Sistem de prindere ușor EFF3
  • Dispozitive inteligente de instalare