Geberit TurboFlush

Geometrie interioară fără ramă

Momentul „aha” are loc atunci când deschideţi capacul: o geometrie interioară asimetrică, complet fără ramă de spălare, asigură o clătire excepţională, silenţioasă şi completă a vasului de ceramică wc. TurboFlush-tehnică de spălare inovatoare se bazează pe vase wc de ceramică fără ramă de spălare, cu debit optimizat, şi reduce la minimum efortul de curăţare.

Performanță superioară de spălare

În combinație cu rezervorul Geberit, vasul ceramic Geberit pentru wc oferă o performanță de spălare remarcabilă, de până la 10 ori mai bună decât cerințele standard. Geometria de spălare optimizată și sistemul hidraulic sunt doar două dintre multele modalități prin care se obține acest lucru.

Vas wc Geberit ONE

Wc Geberit ONE cu TurboFlush

Cu toaleta Geberit ONE, Geberit stabilește noi standarde în baia de azi și de mâine, cu o interacțiune de pionierat între design și funcționalitate. Vasul ceramic pentru wc-ul suspendat pe perete este atât elegant, cât și perfect proporționat. Toaleta este întruchiparea armoniei - toate proporțiile și formele sunt perfect coordonate unele cu altele. Rezultatul vorbește de la sine. Tehnologia de spălare TurboFlush se regăsește, de asemenea, în modelele de wc cu funcție de bideu Geberit AquaClean Sela și Mera.

Geberit ONE
Geberit AquaClean

Produse pentru mai multă curățenie în baie