Valve de umplere şi valve de golire GeberitIntervenţie minoră, efect major

O valvă de golire care le face pe toateValva de golire Geberit tip 212

Valvă de golire Geberit tip 212 (© Geberit)

Valva de golire Geberit a fost inclusă în toate rezervoarele de apă încastrate Geberit Sigma și Omega începând cu anul 2022. Comportamentul său de evacuare este ideal pentru ceramica Geberit, iar volumele de spălare pot fi adaptate flexibil, în funcție de necesități. Clapeta de acționare integrată poate fi setată la cinci niveluri diferite pentru a reduce supra-spălarea ceramicii wc, în timp ce designul său compact facilitează instalarea și îndepărtarea rapidă prin intermediul orificiului de serviciu al rezervorului.

Valva de golire este compatibilă cu toate rezervoarele încastrate Geberit din gama Sigma (UP300) până în anul de fabricație 2001, din seria Omega până în 2014 și din seria Delta până în 2006.

Valva de golire Tip 212 dintr-o privire:

  • O singură valvă de golire pentru toate rezervoarele Geberit
  • Subțire și compactă pentru instalare și îndepărtare ușoară
  • Volume mari de spălare cu setări flexibile pentru 4, 4.5, 6 și 7.5 litri
  • Volume reduse de spălare cu setări flexibile între 2 și 4 litri
  • Reduce stropirea excesivă a vasului wc cu regulator integrat în coș
  • Potrivită pentru rezervoarele încastrate Sigma până în anul de fabricație 2001

Valvă de spălare Geberit tip 208Noul centru al rezervorului de 8 cm

Valva de spălare tip 208 (© Geberit)

Geberit a revizuit unitatea de spălare dublă tip 208 și i-a optimizat proprietățile hidraulice. De exemplu, valva are acum un regulator cu ajutorul căruia se poate regla viteza de descărcare a apei de spălare. Manevrabilitatea a fost, de asemenea, îmbunătățită: instalarea și demontarea sunt mai ușor de gestionat în rezervoarele de spălare care au o lățime de numai 8 cm. Valva de spălare tip 208 este compatibilă cu versiunile anterioare, fără nicio restricție, motiv pentru care este potrivită și ca piesă de schimb pentru rezervoarele de apă ascunse mai vechi, cu o adâncime de instalare de 8 cm.

Piese de schimb pentru rezervorul tău

Valvă de golire Geberit cu valvă de umplere/Impuls350

Vechile rezervoare aparente nu trebuie înlocuite imediat dacă se defectează o valvă de umplere sau o valvă de golire sau în cazul în care consumul de apă mai corespunde standardelor actuale. Deoarece pentru modelele mai vechi de rezervoare încastrate Geberit începând cu anul de fabricaţie 1964, dar şi pentru rezervoarele aparente sau alte tipuri de rezervoare de la alţi producători de obiecte sanitare din ceramică, există valve de umplere şi valve de golire adecvate de la Geberit.

Economie imediată de apă

Tehnologia de spălare de la Geberit cu valvă de golire şi Impuls350

Reechiparea cu noua tehnologie cu consum redus de apă se realizează rapid, cu doar câteva manevre. Prin reducerea consumului de apă faţă de sistemul vechi de spălare, de regulă clienţii simt diferenţa de costuri deja după un an. Lucrările de înlocuire se realizează curat şi fără zgomot.

Sisteme de spălare disponibile în magazinele de specialitate

Valvă de umplere şi valvă de golire Geberit ca piese de schimb pentru rezervoare

În magazinul de instalaţii sanitare se găsesc valve de umplere şi valve de golire Geberit adecvate pentru majoritatea rezervoarelor.

Video

Instalarea valvei de golire Geberit tip 212

Aflați mai multe despre instalarea valvei de golire Geberit tip 212 cu un rezervor de apă încastrat Geberit de 12 cm cu element de instalare Duofix.

Video de instalare

Aflați despre înlocuirea sistemului de valve de umplere și de golire Geberit.