Geberit WC SystemPerformanță de spălare remarcabilă cu tehnologia de spălare Geberit și WC-ul Geberit Acanto

Rezervorul încastrat și vasul WC de la Geberit nu numai că sunt perfect coordonate, dar oferă și avantaje reale atât pentru instalatori, cât și pentru clienții finali. Impresionantul Geberit WC System oferă o instalare simplă, performanțe remarcabile de spălare și beneficii de sistem care asigură o utilizare optimă pe termen lung.

Instalare cu 40 % mai rapidă a Geberit WC System

Tehnicile inovatoare de instalare și întreținerea simplă înseamnă că întreaga instalare este cu 40 % mai rapidă decât în cazul rezervoarelor convenționale și al vaselor ceramice pentru WC.

  • În mare parte instalare fără unelte
  • Fixare simplă de tip EFF3
  • Dispozitive inteligente de instalare

Instalarea vasului WC care salvează timp

Spălare de până la 10 ori mai bunăCombinație imbatabilă între tehnologia de spălare și ceramică

În combinație cu rezervorul Geberit, vasul de WC Geberit din ceramică oferă o performanță remarcabilă de spălare, de până la 10 ori mai bună decât cerințele standard. Geometria de spălare optimizată și sistemul hidraulic sunt doar două dintre multele modalități prin care se obține acest lucru.

Beneficii ale Geberit WC SystemDatorită calității încercate și testate

Vă puteți baza întotdeauna pe garanțiile pe termen lung și disponibilitatea pieselor de schimb Geberit.

  • 50 de ani de disponibilitate a pieselor de schimb: Geberit asigură funcționalitatea de spălare a rezervoarelor sale de WC încastrate timp de 50 de ani. Funcționalitățile specifice produselor electronice, cum ar fi spălarea igienică sau extragerea mirosurilor DuoFresh, sunt excluse.
  • Garanție pe viață: Pentru vasele ceramice Geberit WC, sub rezerva înregistrării de către clientul final. Nu se aplică la vasele wc cu funcție de bideu Geberit.
  • Dreptul de returnare de 6 luni: În caz de nemulțumire cu privire la performanța de spălare a combinației de rezervor ascuns Geberit și vas ceramic Geberit WC, sub rezerva înregistrării de către clientul final. Aplicabil pentru Geberit WC Acanto cu TurboFlush.

Performanță mai bună cu Geberit WC System

Performanță mai bună de spălare cu Geberit TurboFlush

Datorită geometriei interioare speciale, apa este controlată cu precizie pentru a asigura spălarea întregii suprafețe. Astfel, performanța de spălare este de până la 10 ori mai bună decât specificațiile standardelor internaționale, fiind în același timp deosebit de silențioasă.

Curățarea ușoară a WC-ului Acanto

Suprafețe ușor de curățat
Datorită funcțiilor adiționale

Vasele ceramice fără ramă Geberit, colacul ușor de îndepărtat și smalțul special KeraTect® fac din curățarea toaletei o joacă de copii.

Gama de clapete de acționare Geberit Sigma70

Mai multe opțiuni de design
Stilul perfect pentru fiecare gust

Alegeți dintr-o varietate de modele, materiale și culori pentru a găsi clapeta de acționare perfectă pentru baia și stilul dumneavoastră.