Showroom-uri în apropierea dvs. Vă consiliem cu plăcere la faţa locului

Puteţi găsi cele mai apropiate showroom-uri pentru baie aici:

Din cauza posibilelor schimbări din cadrul showroomurilor, Geberit nu poate garanta, din păcate, că toate colecțiile pentru baie enumerate sunt expuse în prezent în showroomurile respective.

Vă rugăm să contactaţi showroomul selectat pentru a vă asigura că ceea ce căutați este expus în showroom sau este pe stoc. Vă mulţumim pentru înţelegere.

Showroom virtual Geberit Inspirant și informativ

Showroom-ul nostru virtual este modalitatea perfectă de a vă pregăti pentru o întâlnire cu instalatorul dumneavoastră sau pentru o vizită la un showroom. În călătoria dvs. online de descoperire a gamei noastre de produse, vă puteți concentra asupra unor subiecte specifice și a unor colecții pentru băie, astfel încât să fiți gata să puneți întrebările potrivite la partenerul Geberit.

Showroom-ul nostru virtual este pregătit și așteaptă vizita dumneavoastră. Aflați ce funcții sau produse inteligente vă pot ușura viața de zi cu zi, unde vă puteți depozita toate ustensilele de baie și cum puteți obține cele mai înalte niveluri de confort în baie. Lăsați-vă inspirat. Noi vă putem arăta cum.

Cum funcționează showroomul

Instrumentul online vă permite să vă deplasați liber prin întreaga expoziție. În cazul în care vedeți produse care vă interesează, un clic al mouse-ului sau o atingere cu vârful degetului vă aduce informații suplimentare. Utilizarea showroom-ului nostru virtual este simplă și intuitivă.