Proiectarea facilă a băiiCalea spre baia de vis

Construiţi o casă? Felicitări! O construcţie nouă este întotdeauna un proiect interesant şi plin de provocări. Vă aşteaptă o muncă grea, cu numeroase decizii. Veţi investi mult timp, bani şi energie în noua dvs. locuinţă.

Planificarea bună este esenţială în cazul oricărui proiect de construcţie, inclusiv în cazul băii. Suntem la dispoziţia dvs cu numeroase sfaturi utile pentru depăşirea acestei sarcini complexe. Aflaţi cum vă puteţi transforma baia de vis în realitate în noua dvs. locuinţă.

Proiectarea noii băiOnline sau cu un consultant?

Bărbatul se inspiră pentru noua baie

Proiectarea băii începe acasă, pe canapea. Căutaţi inspiraţii şi idei online sau în reviste de amenajare a locuinţei. În această etapă mulţi creează un panou Pinterest cu imagini ale ideilor preferate. Prezentaţi-vă ideile în mod detaliat pentru a beneficia uşor şi rapid de consultanţa personală oferită de specialistul dvs. în domeniul sanitar.

Dispuneţi deja de idei concrete pentru baia de vis şi doriţi să începeţi cu experimentarea cu design-ul încăperii? Mulţi producători oferă aplicaţii online de proiectare a băii, care pot fi utilizate pentru proiectarea 3D a băii. Folosiţi un soft de proiectare pentru a crea propriul plan, apoi umpleţi încăperea cu produsele de baie, precum vasul WC , duşul sau dulapurile .

Cercetările online sunt urmate de consultanţa personală în cadrul unui showroom. Comercianţii cunosc toate capcanele din timpul proiectării, cunosc diferitele funcţii ale produselor şi vă pot ajuta în alegeri. Dacă este posibil, folosiţi o listă cu produsele preferate, deoarece astfel clarificaţi problemele specifice direct cu partenerul dvs. sanitar şi puteţi planifica paşii următori. Dacă dispuneţi deja de planul 3D, prezentaţi-l consultantului.

Idei inovatoare pentru noua baie

Mix & Match: Lavoar pe blat Geberit ONE cu dulap iCon

În etapa de proiectare acordaţi atenţie la două elemente-cheie - spaţiul de depozitare şi curăţarea. În viaţa de zi cu zi observăm cu uşurinţă, dacă accesoriile de baie sunt depozitate în mod inteligent. Soluţiile inovatoare pentru spaţii de depozitare permit depozitarea tuturor produselor de îngrijire, a prosoapelor şi a altor articole, astfel încât acestea nu sunt vizibile, dar totuşi sunt accesibile.

Planificarea inteligentă implică şi curăţarea şi facilitează economisirea timpului şi reducerea eforturilor. Gândiţi-vă la beneficiile unei încăperi fără colţuri sau locuri înguste şi greu accesibile în care se pot acumula murdărie şi bacterii. Materialele corespunzătoare şi texturile de suprafaţă înseamnă mai puţin efort - şi mai mult timp liber.

Noua dvs. baie este mai mult decât o simplă încăpere funcţională. Este un loc al retragerii şi al relaxării. Soluţiile sofisticate facilitează mişcarea liberă, cu spaţiu de depozitare şi curăţarea uşoară şi conferă băii estetică şi atractivitate şi un caracter practic, facilitând şi întreţinerea.

Domnul şi doamna într-o baie perfect luminată cu produsele Geberit ONE

Lumina naturală datorită planificării corecte a băii

Nimic nu are un impact mai mare asupra atmosferei unei încăperi decât iluminarea. Această afirmaţie este valabilă în special în cazul băilor, unde adesea nu există lumină naturală. Din fericire atmosferă familiară este încă posibilă prin instalarea surselor de lumină adecvate.

Lumina naturală sau iluminatul funcţional - noi vă putem arăta elementele naturale necesare iluminării perfecte a băii dvs.

Aflaţi mai multe despre iluminarea optimă a băii

Baie în culoarea trendy Peach Fuzz cu vas wc cu funcție de bideu Geberit AquaClean Alba

Tendințe actuale pentru baie

Fie că este vorba de un duș modern, de un control inteligent al luminii în dulapul cu oglinzi sau de o toaletă cu un jet de duș delicat, momentele de bine sunt primordiale în baia modernă. Nu trebuie să lipsească culorile moi, contrastele puternice și o mulțime de tehnologii inteligente.

Descoperiți ultimele tendințe

Baie cu acces liber, cu lavoar, cu vas WC şi cu duş la nivel cu pardoseala

Proiectarea unei băi cu acces liber

Cerinţele noastre referitoare la baie se schimbă odată cu trecerea timpului, în caz de boală sau după un accident. Asigurarea accesului liber în etapa de proiectare contribuie la economisirea de timp şi de bani mai târziu.

Lista noastră de verificări vă ajută în proiectarea băii cu acces liber şi amenajată conform cerinţelor privind design-ul modern.

Proiectarea băii cu acces liber

Persoană care face duş într-un duş la nivel de pardoseală dotat cu rigolă de duş Geberit CleanLine

Wellness zilnic cu duş sau cu cadă de baie

Sunteţi de părerea că nimic nu este mai relaxant, decât recuperarea în cada de baie după o zi solicitantă ? Sau preferaţi avantajele unei cabine de duş moderne în schimb? Opiniile diferă foarte mult. Dacă nu dispuneţi de spaţiu suficient pentru amândouă şi luarea deciziei în acest sens este o sarcină grea, aruncaţi o privire la aceste argumente în favoarea căzii de baie sau a duşului în noua dvs. baie.

Comparaţi duşul şi cada de baie

Două băi Geberit cu pereţi de culori diferite: roz şi verde închis

Culoarea în baie

Nu este un secret faptul că culorile contribuie la atmosferă şi la confortul sentimental în baie.

Vă plac nuanţele neutre, atemporale sau preferaţi culorile vii? Fie că este vorba de mobilier de baie clasic în alb, adoptarea unei poziţii puternice cu reflexii negre sau aducerea de culori în baie - un concept de culoare coerent înseamnă că noua dvs. baie va oferi plăcere de durată pentru mulţi ani de acum încolo. Consultaţi recomandările noastre şi selectaţi culorile potrivite pentru baia dvs.

Uneltele utile pentru proiectarea băii

Proiectarea băii pas cu pas

Vă recomandăm proiectarea băii pas cu pas. Acordaţi atenţie deosebită următoarelor patru întrebări:

1. Baia este inclusă în lucrările de renovare sau este o construcţie complet nouă?

Cu ocazia lucrărilor de renovare instalatorul instalează o oglindă iluminată Geberit Option

Este de la sine înţeles faptul că proiectarea unei băi depinde de nivelul lucrărilor.

Cu excepţia cazului în care sunt efectuate lucrări de renovare de la zero, planul pardoselii este definit de obicei în timpul lucrărilor de renovare. Racordurile electrice şi de apă sunt deja definite. În acest caz deciziile vizează în primul rând culorile şi materialele folosite pentru pardoseală, pentru tavan şi pentru pereţi, precum şi selectarea noului mobilier, a produselor ceramice pentru toaletă şi lavoar, a oglinzilor, a dulapurilor şi a bateriilor.
Ghidul nostru de renovare conţine toate informaţiile necesare renovării băii.

Pe de altă parte, o construcţie nouă este ca o pânză albă. Indiferent dacă renovaţi sau porniţi de la zero, primii paşi sunt aceiaşi:

  • definiţi-vă clar dorinţele şi nevoile conexe băii.
  • Căutaţi surse de inspiraţie - online, în showroom-uri, în reviste sau cu ocazia vizitelor la prieteni şi la familie.

Alte sfaturi utile când proiectaţi baia

Inspiraţie şi proiectare de baie de către şi împreună cu Geberit

În etapa de planificare sunt disponibile opţiuni infinite pentru transformarea viziunii în realitate. Pagina noastră web este o adevărată comoară de sfaturi, de idei şi de inspiraţii potrivite pentru realizarea noii băi.

În cazul planificării băii de către şi împreună cu Geberit nevoile dvs. sunt în centrul atenţiei. Dorim ca baia dvs. să nu dispună doar de estetică, ci şi de caracter funcţional şi de confort. Acesta este motivul pentru care oferim soluţii inovatoare pentru mai mult spaţiu, pentru mai multă igienă şi pentur un design funcţional.

Bărbat în baia Geberit ONE dotată cu vas WC cu funcţie de bideu Geberit AquaClean Mera şi cu oglindă Geberit Option Plus

Totul de la o singură sursă

Lista noastră de soluţii complete diferenţiază Geberit de alţi furnizori. Prin Geberit ONE oferim o serie de băi care include nu doar tehnologie sanitară din spatele peretelui, ci şi produsele în faţa peretelui, precum ceramica de baie, mobilierul de baie şi robinetele - totul de la o singură sursă. Astfel grija compatibilităţii componentelor dispare - compatibilitatea şi calitatea maximă a produselor sunt asigurate.

Serviciile noastre includ şi instrumente şi aplicaţii utile pentru simplificarea planificării băii. Un astfel de instrument online util este şi configuratorul privind lavoarul . Pentru a vă asigura de faptul că sunteţi la curent cu cele mai recente tendinţe şi posibilităţi din etapa de planificare şi pentru ca noua dvs. baie să fie perfectă, vă oferim şi consultanţă din partea unor profesionişti de top în domeniul băilor - gratuit şi fără obligaţii, pe cale digitală sau personal.

Proiectarea băii cu produsele Geberit