Inspirație pentru baieIdei pentru designul băii tale

Femeie și copil într-o baie colorată cu oglinda Geberit Option și Geberit AquaClean Alba

Fiecare proiect începe cu o idee. Acest lucru nu este diferit atunci când se construiește sau se renovează o baie. Dar ce se întâmplă dacă aceste idei nu reușesc să se materializeze pentru noua dvs. baie de vis? Din fericire, există o mulțime de băi frumoase care pot fi folosite ca sursă de inspirație.

Am adunat câteva idei pentru designul băii și vă putem oferi inspirație pentru băi moderne, pentru băi mici și pentru diferite planuri de podea. Poate că una dintre aceste numeroase fotografii arată exact ceea ce căutați pentru baia dumneavoastră de vis? Distracție plăcută la proiectarea băii dumneavoastră!

Design de baieIată cum ar putea arăta baia ta

Fie că este mare sau mic - fiți inspirați

Desigur, ideile posibile depind și de dimensiunea și planul băii tale! În întreaga lume, părerile variază cu privire la ceea ce se consideră o baie mare sau mică. Indiferent de acest lucru, există opțiuni pentru un design familiar și instalații funcționale pentru toate planurile de etaj și dimensiunile.

Baie în culoarea trendy Peach Fuzz cu vas wc cu funcție de bideu Geberit AquaClean Alba

Tendințele de baie pentru 2024

În baia modernă, momentele de bine sunt primordiale. Acestea nu sunt create doar cu un design estetic, ci și cu o tehnologie inteligentă. Să aruncăm o privire la cele mai recente tendințe pentru produsele și culorile pentru baie în 2024. De asemenea, evidențiem aspectele funcționale și vă arătăm cum puteți profita la maximum de baia dvs. cu ajutorul sistemelor inteligente.

Descoperiți tendințele astăzi

Woman in a minimalist bathroom

Baie minimalistă

Minimalismul în baie este recomandat atunci când spațiul este limitat. Dacă nu aveți multe lucruri în primul rând, atunci acestea nu trebuie să fie depozitate.

Cu toate acestea, designul minimalist a devenit acum nu numai o alegere populară în încăperile mai mici, ci poate fi văzut ca o alegere de stil de viață în multe băi diferite din întreaga lume. Ideea inițială rămâne aceeași - concentrarea pe elementele esențiale. Noi vă putem arăta ce înseamnă acest lucru în baie.

Design minimalist

Lavoar cu baterii negre, mobilier și accesorii de baie

Baia neagră

Accentuările negre în baie au fost populare de ceva timp. Acest lucru nu este o surpriză - la urma urmei, produsele negre fac o declarație puternică atunci când sunt combinate inteligent și folosite discret. Renumitul arhitect Andrin Schweizer este un mare fan. În interviul său, el explică modul în care vă puteți proiecta baia în această culoare la modă.

Idei pentru designul de baie în negru

Lavoar cu mobilier de baie din seria de baie Geberit iCon

Mobilier de baie din lemn

Mobilierul de baie din lemn creează un aspect familiar și o atmosferă plăcută în baie. Trebuie să se țină cont de anumite lucruri, deoarece mobilierul de baie este foarte expus la umiditate. Vă stăm la dispoziție pentru a vă explica ce tipuri de lemn se potrivesc în mod special pentru mobilierul de baie, plus cum să le îngrijiți.

Despre mobilierul de baie din lemn

Baie mică Geberit Selnova cu WC și lavoar suspendat pe perete

Proiectarea unei băi mici

Baia nu este, de obicei, cea mai mare cameră dintr-un apartament sau casă. Dimensiunea medie a băii variază de la o țară la alta. Un lucru este cert: o mini baie modernă este posibilă și cu doar 4 m² disponibili. Cu atât mai mult atunci când știi cum poate fi folosit la potențial maxim spațiul limitat disponibil.

Examinăm provocările cu care ne confruntăm atunci când proiectăm baia, oferim inspirații pentru băi mici și răspundem la întrebări frecvente.

Proiectarea unei băi de 4 m²

Design de baie cu Geberit

Revista cu produse pentru baie GeberitDescărcaţi sau comandaţi acum

Revista cu produse pentru baie
  • Descoperiţi toate ideile şi sursele de inspiraţie de care aveţi nevoie pentru baia visurilor dvs.
  • Toate seriile de produse de baie Geberit dintr-o privire
  • Galeriile de imagini extinse oferă o sursă de inspiraţie pentru design-uri creative ale băii
  • Prezentările generale ale produselor sunt instrumente practice ce facilitează planificarea în cele mai mici detalii.

Puteţi descărca gratuit revista cu produse pentru baie în format PDF.

Descărcaţi revista cu produse pentru baie  (45 MB)

Citiți postări similare