Disponibilitatea produsului

Durabilitateprin calitate excepţională

Test de calitate pe clapeta de acţionare Sigma21 în sistemul WC

Fabricăm produsele noastre sanitare în mod responsabil, folosind materiale de înaltă calitate şi durabile înainte de a le pune cu adevărat la încercare. Acesta este motivul pentru care suntem atât de încrezători în fiabilitatea soluţiilor noastre. Şi pentru a ne ajuta să transmitem această convingere partenerilor noştri specialişti şi clienţilor finali, oferim servicii de garanţie voluntară pentru un sentiment general de siguranţă.

Ne dezvoltăm în mod constant sistemele şi nu le înlocuim pur şi simplu sau le reproiectăm de la zero. Această abordare durabilă, pe termen lung, se reflectă atât în nivelul ridicat de fiabilitate a pieselor de schimb, cât şi în disponibilitatea pe termen lung a produselor noastre.

Piese de schimb Geberit pentru rezervoare încastrate: 50 de ani de disponibilitate

Rezervoarele încastrate Geberit Sigma beneficiază de 50 de ani de disponibilitate a pieselor de schimb

Disponibilitatea pieselor de schimb pe 50 de ani asigură funcţionalitatea de bază a fluxului de apă pentru rezervorul încastrat de WC pe toată durata acestui interval de timp. Acest lucru garantează că nu este nevoie să înlocuiţi rezervorul încastrat sau să deschideţi peretele. Sunt excluse funcţionalităţile specifice ale produselor electronice, cum ar fi modulul de exhaustare a mirosurilorDuoFresh.

Piesele de schimb Geberit nu trebuie să fie neapărat identice cu piesele originale. Cu toate acestea, pot exista uşoare discrepanţe vizuale sau limitări minore în ceea ce priveşte confortul, dar compatibilitatea retroactivă şi funcţionalitatea de bază sunt asigurate în toate cazurile.

Găsiţi piese de schimb Geberit

Garanţie pe viaţă pentru obiectele sanitare din ceramică

Baia Geberit ONE evidenţiază garanţia noastră pe viaţă pentru produsele ceramice

Geberit oferă clienţilor săi finali o garanţie pe viaţă pentru produsele ceramice. Acest lucru este furnizat în mod voluntar şi se aplică pentru lavoare, vase WC, bideuri şi căzi de duş ceramice în următoarele serii de baie: Geberit ONE, Xeno², Acanto, iCon, VariForm, Smyle, Selnova, Selnova Square, Selnova Compact şi Selnova Comfort. Se aplică, de asemenea, la următoarele pisoare: Geberit Preda, Selva şi Narva.

Geberit garantează că ceramica acestor produse este fără defecte materiale şi defecte de fabricaţie.

Experimentaţi produsele de baie Geberit în cadrul unui showroom

Showroom Geberit

Cel mai bun mod de a experimenta promisiunea mărcii noastre de „Design meets function” este să vizitaţi unul dintre partenerii noştri consultanţi tehnici pentru produsele noastre de baie. Consultanţii noştri tehnici sunt întotdeauna bucuroşi să ofere sfaturi şi să demonstreze diferitele beneficii ale produselor noastre.

Aşa că de ce să nu veniţi să vedeţi cu ochii dvs.? Cu o varietate atât de mare de modele atractive şi funcţii inteligente din care puteţi alege, veţi fi cu siguranţă impresionat.

Vizitaţi showroom-ul virtual

Showroom virtual

Puteţi vizita showroom-ul virtual Geberit online în orice moment, 365 de zile pe an. Acest instrument util include toate produsele şi soluţiile majore într-un format tridimensional. Deplasaţi-vă liber printre standurile de prezentare din sala de showroom şi consultaţi produsele la discreţia dvs.

Fiecare dintre produse oferă o mulţime de informaţii utile. De asemenea, puteţi asculta un expert Geberit care vă va vorbi despre caracteristici speciale şi avantaje ale produselor noastre pentru baie. Toate produsele sunt prezentate cu un link direct care vă oferă o mulţime de informaţii suplimentare, dacă doriţi să aflaţi mai multe. Acest lucru vă permite să experimentaţi produsele noastre pentru baie în orice moment. De ce să nu încercaţi?

Descoperiţi conţinut similar