Instalarea rapidă şi uşoară a obiectelor sanitare

Accent pe tehnologia lucrărilor de instalaţii de apă şi de canalizare

Tehnologia sanitară şi băile se află în centrul experienţei Geberit, acumulată timp de 150 ani şi se numără. De la inventarea rezervoarelor moderne până la introducerea sistemelor pre-perete şi a altor inovaţii revoluţionare, obiectivul nostru a fost întotdeauna oferirea de beneficii maxime pentru utilizatorii de baie, asigurând în acelaşi timp cea mai rapidă şi simplă instalare pentru instalatori - principalul nostru grup de clienţi. Misiunea şi motivaţia noastră este de a îmbunătăţi zilnic viaţa instalatorilor şi a utilizatorilor şi de a contribui la creşterea confortului şi a fiabilităţii, precum şi de a crea un mediu de lucru mai bun, prin dezvoltare constantă şi continuă.

Inovaţie orientată spre clienţi

Instalarea cu cleme de fixare

Nivelul ridicat de inovaţie al Geberit este aliniat la cele trei principalele nevoi ale instalatorilor şi inginerilor sanitari: fiabilitate, igienă şi utilizare uşoară.

Datorită concentrării pe clienţi de către Geberit şi în scopul formării unui parteneriat strâns între companie şi instalatorii săi, fiecare nouă dezvoltare este iniţiată cu gândul la client. Asta înseamnă, că Geberit consideră provocările şi aşteptările profesioniştilor ca fiind forţa motrică din spatele inovaţiilor sale.

Tehnologie inteligentă pentru instalare rapidă şi uşoară

Instalarea rapidă devine tot mai importantă pe şantierele de construcţii, deşi acesta nu trebuie să constituie un factor cu impact negativ asupra calităţii.

Acesta este motivul pentru care Geberit se bazează pe tehnologia inteligentă şi pe elementele de montare auxiliare utile, în scopul asigurării efectuării în mod rapid şi curat a lucrărilor de instalare, de fiecare dată. Un bun exemplu în acest sens este vasul WC Geberit Acanto. Această tehnologie inovatoare de fixare facilitează montarea fiabilă şi fără eforturi a vasului WC, reducând timpul de lucru cu aproximativ 40%, dacă este utilizată şi un rezervor Geberit. Această tehnologie include şi fixarea EFF3, care permite fixarea fermă a vasului WC în perete cu ajutorul unui angrenaj de melc. De asemenea, vasul de WC poate fi montat cu uşurinţă şi precizie fără şablon.

Instalare fără unelte

FlowFit - presarea conductelor de alimentare cu apă

Uneltele sunt esenţiale pentru efectuarea lucrărilor zilnice, însă asta înseamnă şi faptul că instalatorii trebuie să transporte mai multă greutate şi mai mult volum cu ocazia fiecărei lucrări. Sănătatea instalatorilor este o prioritate absolută pentru Geberit, motiv pentru care compania lucrează în mod constant la produse, care să minimizeze sau să elimine nevoia de unelte în timpul instalării. Acesta este exact motivul pentru care clapetele de acționare din cadrul sistemului Sigma, de exemplu, pot fi instalate şi înlocuite fără unelte. Pe durata montării modulelor sanitare racordul MasterFix facilitează tranziţia la sistemul de alimentare, cu un mecanism de rotire fără unelte şi cu o piuliţă olandeză de cuplare, care previne strângerea excesivă.

În cazurile în care utilizarea uneltelor este esenţială, cum este cazul presării conductelor de alimentare cu apă, Geberit se asigură de faptul că nevoia de schimbare a uneltelor este minimizată cât de mult posibil. Aceasta este situaţia şi în cazul produselor FlowFit, care necesită doar două fălci de presare pentru acoperirea tuturor dimensiunilor. Reducerea nevoii de unelte rezultată facilitează scăderea greutăţii la maxim 20 kg, ceea ce este o veste bună pentru profesioniştii din domeniul sanitar, când vine vorba de spatele şi de sănătatea lor generală.

Instalare sigură cu susceptibilitate minimă la erori

Geberit FlowFit: dispariţia necesităţii schimbării uneltelor

Presiunea timpului este frecvent cauza multor greşeli comise cu uşurinţă. Consecinţele grave astfel survenite în sectorul sanitar nu necesită explicaţii suplimentare. Astfel, efectuarea rapidă şi corespunzătoare a lucrărilor de instalare implică şi creşterea nevoii de siguranţă dar şi susceptibilitatea la erori.

Sistemul nostru de apă potabilă FlowFit este doar un exemplu pentru modul în care asigurăm acest tip de siguranţă: indicatorul de presare evidenţiază în mod clar locul de presare, astfel orice secvenţă de presare eşuată poate fi detectată rapid.

Pre-montare pentru potrivire perfectă

Bara de montare pre-montată pe vasul WC suspendat Acanto

Timpul înseamnă bani, ambii factori fiind de importanţă crucială pentru instalatori. Acesta este motivul pentru care Geberit sprijină instalatorii cu o gamă largă de module pentru pre-montare. Înainte de toate Geberit poate pretinde că a revoluţionat designul de baie aşa cum îl cunoaştem, folosind sistemul Duofix autoportant dotat cu elemente de prefabricate. Acest lucru se datorează faptului că elementele de instalare fixate în pre-perete facilitează reducerea timpului şi a dificultăţii de instalare a vasului WC şi a lavoarul, asigurând şi securitatea acestei activităţi. Elementele premontate, precum rama de instalare pentru suprafeţele de duş Setaplano sunt utilizate şi în duşuri, în scop de instalare rapidă şi precisă.

instalarea rapidă şi uşoară,a produselor Geberit

Descoperiţi conţinuturi similare