Instalaţiile sanitareProiectare uşoară şi fiabilă

Proiectele construcţiilor de succes încep cu proiectarea corespunzătoare

Proiectanţii în plină discuţie în jurul unei mese cu simbolul BIM

Abordarea atentă, sigură şi sustenabilă este importantă în cazul planificării proiectelor de construcţie. Etapa de proiectare include identificarea sistemelor şi materialelor folosite şi a spaţiului locuibil util. Proiectarea corespunzătoare include următoarele criterii în cel mai eficient mod posibil:

  • Spaţiu de locuit cât mai mare pentru rezidenţi
  • Soluţie simplă de protecţie anti-foc
  • Izolaţie acustică bună
  • Alimentare eficientă şi sigură cu apă şi cu energie electrică
  • Consum de materiale minim
  • Utilizarea de materiale cu o durată de viaţă lungă
  • Abordare directă a lucrărilor de instalare, a dării în exploatare şi a lucrărilor de întreţinere

Alimentarea cu apă şi drenajul sunt de importanţă crucială din toate punctele de vedere. Acesta este motivul pentru care Geberit oferă servicii complete de consultanţă şi instrumente digitale necesare sprijinirii proiectanţilor specializaţi în desfăşurarea activităţilor lor. De acum orice clădire poate fi transformată în locuinţa perfectă.

Clădiri construite pe bază de dateSoftware-ul nostru de proiectare şi soluţiile noastre de date

Amplificarea digitalizării cauzează modificarea continuă a domeniului construcţiilor. Datele corecte facilitează proiectarea viitoarelor clădiri, cu includerea funcţiilor acestora şi facilitează şi identificarea zonelor de risc, înainte de începerea lucrărilor de construcţie. Acesta este soluţia ideală de prevenire a posibilelor greşeli de construcţie ireversibile.

Nicio altă companie din industrie nu investeşte în mod continuu şi atât de mult în domeniul de aplicare şi în calitatea datelor ca firma Geberit. Această situaţie este în întregime în concordanţă cu promisiunea noastră de Know-How Installed. Soluţiile software şi de date ale Geberit destinate inginerilor sanitari includ următoarele instrumente:

Proiectantul din faţa unui ecran

Texte de licitaţie

Proiectarea eficientă presupune ca textele necesare pentru licitaţie şi informaţiile despre produse sunt accesibile rapid şi uşor. Geberit oferă texte de licitaţie corect formulate şi pachete de date cuprinzătoare şi disponibile pentru descărcare gratuită.

Simbolul inserţiei BIM

BIM / Autodesk Revit®

BIM este viitorul construcţiilor, disponibil în prezent. Software-ul nostru permite pre-construirea şi testarea digitală completă a clădirilor, cu implicarea tuturor detaliilor şi funcţiilor. Toate produsele şi soluţiile de sistem Geberit sunt disponibile cu modulele de calcul şi sunt integrate în inserţia Autodesk Revit actualizată permanent.

Descoperiţi BIM

Captura de ecran a unei solicitări de calcul Pluvia

Solicitarea de calcul Geberit Pluvia

Proiectarea instalaţiei pluviale implică deseori calcule complexe - în special în cazul clădirilor mari cu acoperiş plan. Aici intervine echipa noastră de experţi cu software-ul nostru.

Contactați-ne pentru a calcula Geberit Pluvia

Mai multe instrumente practice pentru proiectare

Utilizăm numeroase instrumente suplimentare pentru sublinierea angajamentului nostru, de a acţiona ca partener de încredere, direct şi cu experienţă pentru clienţii noştri:

O doamnă deschide showroom-ul de clapete de acţionare Geberit de pe laptop

Clapete de acţionare a spălării în showroom

Toate modelele, culorile şi funcţiile dintr-o singură privire. Showroom-ul de clapete de acţionare este locul în care veţi găsi clapeta de acţionare perfectă pentru vasul WC şi pentru proiectul dvs.

Accesaţi showroom-ul clapetelor de acţionare

Conexiunea dvs. personală în era digitală

Un specialist Geberit discută un proiect cu clientul

Geberit ştie că multe lucruri - dar nu totul - pot fi rezolvate cu software-e şi cu instrumente digitale. Acesta este motivul pentru care consultanţii noştri tehnici sunt pregătiţi pentru acordare de asistenţă de specialitate şi astfel dvs. beneficiaţi de ajutor real de la persoane reale. Geberit dispune de specialişti în toate domeniile de proiectare, întotdeauna bucuroşi să vă ajute.

Asta înseamnă Know-How Installed.

Descoperiţi conţinuturi similare