Întreţinerea simplă a instalaţiilor sanitare

Produse sanitare de calitate excepţională

Testele de rezistenţă asigură calitatea excepţională

Atenţia noastră la detalii, produsele de calitate unică şi disponibilitatea fiabilă a componentelor sistemului asigură funcţionarea perfectă şi fără întreruperi, pe care vă puteţi baza oricând.

Produsele noastre sunt supuse unor teste cuprinzătoare în scopul asigurării calităţii superioare a produselor noastre sanitare însoţite de garanţii pe termen lung. Astfel, produsele noastre sunt supuse la teste de rezistenţă şi de presare în laboratorul nostru sanitar propriu, în scopul asigurării conformităţii absolute cu reglementările internaţionale şi cu propriile noastre standarde incompatibile cu orice compromis.

Laboratorul nostru de Tehnologia Construcţiilor şi de Acustică este locul elaborării testelor practice şi a efectuării măsurătorilor referitoare la statica şi acustica arhitecturală. Clădirea laboratorului este complet izolată fonic de mediul înconjurător, dimensiunile şi versatilitatea transformând-o într-un activ unic în industria sanitară.

Service şi parteneriat pentru instalaţii sanitare

Geberit - partenerul de încredere al clienţilor

Ştim că parteneriatul de încredere este esenţial pentru succesul clienţilor noştri. Acesta este motivul pentru care oferim asistenţă cuprinzătoare, în scopul acoperirii tuturor aspectelor, de la planificare, logistică şi instalare până la întreţinere.

Suntem mereu alături de dvs. în scop de acţionare promptă, şi în scopul oferirii de servicii de specialitate ori de câte ori este necesar.

Rezervoare încastrate şi comenzi de spălare a urinalelor cu întreţinere simplă

Folosiţi aplicaţia Geberit Pro pentru identificarea rezervoarelor încastrate şi comandaţi piesele de schimb corespunzătoare în cel mai scurt timp.

Piesele de schimb necesare pentru rezervorul încastrat sunt disponibile pentru maxim 50 ani, ceea ce înseamnă că întreţinerea şi modernizarea produselor mai vechi este, de asemenea, asigurată.

Suntem întotdeauna bucuroşi să vă ajutăm, găsiţi piesele de schimb potrivite pentru rezervoarele încastrate şi pentru comenzile de spălare a urinalelor; identificatorul produselor fiind menţionat în aplicaţia Geberit Pro, în scopul determinării în cel mai scut timp şi cu exactitate rezervorul încastrat instalat în perete. Acest instrument practic recunoaşte toate rezervoarele încastrate, fabricate de Geberit începând cu anul 1964, şi toate comenzile de spălare pentru pisoare, fabricate începând cu anul 1983. Scanerul pentru coduri QR şi coduri de bare asigură legături directe către alte surse de informaţii despre produse, cum sunt manualele de instalare, prezentarea generală a pieselor de schimb şi descrierile produselor.

Întreţinerea de la distanţă prin Geberit Connect

Întreţinerea de la distanţă prin Geberit Connect
Întreţinerea de la distanţă prin Geberit Connect

În plus faţă de punerea în funcţiune, aplicaţia Geberit Control facilitează şi operarea sau întreţinerea sistemelor de comandă a spălării pentru WC, a sistemelor de comandă a spălării urinalelor, a bateriilor de lavoar şi a unităţilor de spălare în scop de igienizare.

Aplicaţia Geberit Control oferă următoarele avantaje :

  • Citirea simplă a jurnalelor de spălare şi de evenimente din dispozitivele de capăt: Jurnalele de spălare şi de evenimente pot fi citite uşor în cazul fiecărui dispozitiv, cu folosirea unui smartphone. Jurnalele menţionate pot fi exportate în scop de analiză uşoară sau de documentare.
  • Remedierea defecţiunilor tehnice: Starea fiecărui dispozitiv conectat este afişată în aplicaţia Geberit Control. În cazul survenirii unei defecţiuni informaţiile detaliate sunt afişate împreună cu o descriere corespunzătoare a posibilei probleme.

De asemenea, beneficiaţi de posibilitatea grupării tuturor dispozitivelor instalate în încăperea sanitară, în funcţie de preferinţele dvs.; astfel de dispozitive fiind sistemele de comandă a spălării pentru WC şi pentru pisoare, respectiv bateriile de lavoar. Astfel economisiţi timp şi efort.

Instalaţia Geberit Pluvia este uşor de întreţinut

Receptor Geberit Pluvia

Geberit acordă atenţie lucrărilor de întreţinere şi de curăţare încă în etapa de proiectare a sistemelor instalate permanent, astfel de sistem fiind, printre altele, şi instalaţiile pluviale ale clădirilor. Abordarea noastră se bazează întotdeauna ferm pe principiul simplităţii,

un exemplu excelent în acest sens fiind instalaţia pluvială Geberit Pluvia. Clemele de fixare cu flanşă facilitează curăţarea uşoară şi întreţinerea sistemelor Pluvia.

Descoperiţi conţinuturi similare