Racorduri WC pentru apă şi curent electricPregătite pentru viitor

Pentru exigenţele confortului de mâine

Geberit Duofix cu montare pregătită pentru priză și cutie de conectare și comunicare

Acolo unde este montat un vas WC convenţional şi fiabil cu spălare economică cu două volume de apă, e posibil ca peste câţiva ani să se dorească instalarea unui vas WC cu funcţie de bideu inclusă sau a unei unităţi de purificare a aerului. Cazul ideal este atunci când toate racordurile sunt deja pregătite, pentru că astfel se economisesc costurile unor lucrări complexe de reconstrucţie.

Condiție prealabilă pentru un confort excepțional la toaletă

Geberit AquaClean Mera cu conectare la reţeaua electrică

Așa cum modulele de exhastare a mirosurilor și luminile de orientare pentru noapte necesită electricitate, la fel și Wc-urile cu funcție de bideu. Chiar și acționarea spălării fără atingere poate fi operată numai cu electricitate. Acesta este motivul pentru care este esențial să luați în considerare o cutie de montare și de comunicare pentru priză pentru fiecare wc atunci când construiți sau renovați o baie.

Conexiunea de alimentare cu apă este, de asemenea, bine pregătită: fie că este Geberit Duofix sau Geberit Kombifix, fiecare dintre aceste elemente de instalare are conducte standard pentru o conductă de alimentare ascunsă pentru un wc cu funcție de bideu Geberit AquaClean.