Patru sfaturi pentru mai mult lux în baie

Agitaţia şi stresul ne domină viaţa profesională şi personală de zi cu zi. În timpul unei întâlniri, ne organizăm deja următoarea întâlnire, iar seara, când ne uităm la un film, încă mai răsfoim fluxul Instagram în paralel. Este timpul să luaţi o pauză şi unde să faceţi asta mai bine decât într-o atmosferă relaxată în baie?

O baie care să vă facă să vă simţiţi bine de la Geberit

Sfatul nr. 1: Mobilier pentru baie de înaltă calitate

Mobilierul pentru baie de înaltă calitate şi atractiv din punct de vedere vizual este baza pentru o atmosferă confortabilă. Atunci când toate detaliile se potrivesc, interiorul oferă un început de zi perfect şi o întoarcere plăcută acasă seara. Soluţiile de depozitare atractive oferă confort maxim şi transformă chiar şi băile mici într-o oază de bunăstare.

Vedere de ansamblu asupra tuturor colecțiilor pentru baie Geberit

Sfatul nr. 2: Vasul WC cu funcţia de bideu inclusă

Un vas WC este un obiect cotidian pe care îl folosim în fiecare zi fără să ne gândim prea mult la el. Un vas WC cu funcţia de bideu inclusă este însă mult mai mult decât un obiect normal de uz zilnic, deoarece, printre altele, impresionează cu un sentiment complet nou de prospeţime şi curăţenie. Aceasta face posibilă asocierea unor momente speciale de stare de bine cu mersul la toaletă.

Geberit AquaClean

Sfatul nr. 3: Oglindă încălzită

Imaginaţi-vă că mergeţi dimineaţa în faţa lavoarului după un duş plăcut de fierbinte şi doriţi să vă bărbieriţi sau să vă machiaţi, dar oglinda este aburită. O puteţi usca cu uscătorul sau o puteţi şterge, dar este enervant. Dacă doriţi ca oglinda dvs. să nu se mai aburească atunci când faceţi duş, aveţi nevoie de o oglindă de baie încălzită .

Sfatul nr. 4: Accesorii

O ambianţă relaxantă în baie poate fi creată în doar câţiva paşi simpli: lumina lumânărilor, parfumurile plăcute, sunetele blânde sau florile şi plantele transformă baia într-un loc relaxant în care să vă simţiţi bine.

Produse pentru baie

Ce baie v-aţi dori?

O baie perfectă îndeplineşte o serie întreagă de dorinţe şi cerinţe. Dar care sunt nevoile dvs.? Spaţiul, curăţenia sau designul sunt importante pentru dvs.? Doriţi produse uşor de utilizat sau preferaţi acel confort suplimentar pe care vi-l oferă, de exemplu, vasul WC cu funcţia de bideu inclusă Geberit AquaClean? Sau pentru dvs. este important un design universal? Indiferent de nevoile dvs., vă simplificăm viaţa de zi cu zi cu soluţii inteligente pentru baie.

Mai mult spaţiu în baie
Mai multă curăţenie în baie
Design mai funcţional în baie
Mai mult confort în baie
Mai multă accesibilitate în baie
Mai multă uşurinţă în utilizare în baie