Mai mult confortîn baie

Modul sanitar Monolith cu lumină de orientare

Produse care aduc confort şi igienă în baie – pentru toţi cei care îşi doresc să se răsfeţe cu un plus de prospeţime, stare de bine şi curăţenie.

Senzaţie de prospeţime, curăţenie şi confort – în orice moment. Aceasta este o nevoie de bază a fiecărui om. O bună igienă corporală ne întăreşte încrederea în noi înşine şi are un efect pozitiv asupra celor din jurul nostru. Dar nevoia de confort merge chiar mai departe şi se referă la întreaga experienţă senzorială din baie – fie că este vorba de miros, văz, simţ tactil sau auz. Percepţia auditivă sau acustică, în special, joacă un rol important într-o baie şi se manifestă prin nevoia de linişte şi de distanţare de viaţa cotidiană agitată. De aceea, dezvoltăm soluţii care vă oferă un plus de confort.

Băi mai bune, vieți mai bune

Informaţii utile şi funcţii inteligente pentru mai mult confort

Produse pentru mai mult confort în baie

Ce baie v-aţi dori?

O baie perfectă îndeplineşte o serie întreagă de dorinţe şi cerinţe. Dar care sunt nevoile dvs.? Spaţiul, curăţenia sau designul sunt importante pentru dvs.? Doriţi produse uşor de utilizat sau preferaţi acel confort suplimentar pe care vi-l oferă, de exemplu, vasul WC cu funcţia de bideu inclusă Geberit AquaClean? Sau pentru dvs. este important un design universal? Indiferent de nevoile dvs., vă simplificăm viaţa de zi cu zi cu soluţii inteligente pentru baie.

Mai mult spaţiu în baie
Mai multă curăţenie în baie
Design mai funcţional în baie
Mai multă accesibilitate în baie
Mai multă uşurinţă în utilizare în baie