Pentru a va oferi servicii optimizate acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Mai multe informații puteți găsi în politica noastră de securitate .

Ok

Geberit Romania

Colec'ii pentru baie Geberit

Colecții pentru baie Geberit

Pentru băi unice cu personalitate: colecțiile Geberit creează medii în care sunt satisfăcute cerințele și dorințele individuale. Ele oferă libertate creativă astfel încât fiecare sa-și poată crea propriul stil.

Colecții pentru baie Geberit
Sistemul de armături Geberit

Subțire şi ingenios

Sistemul de baterii Geberit exploatează optim avantajele instalaţiilor încastrate. În faţa peretelui rămân vizibile doar componentele esenţiale pentru funcţionarea bateriilor fără atingere: bateria montată pe lavoar şi senzorul infraroşu. În schimb, întreg sistemul de comandă şi tehnologia de racordare sunt plasate separat într-o casetă cu funcţii, în elementul de instalare.

Baterii Geberit
Geberit Pluvia

plouă

Receptoarele de terasă Geberit Pluvia sunt mai compacte și se montează chiar mai simplu decât modelele precedente. Geberit Pluvia în BIM cu Autodesk® Revit®. Tehnologie cu eficienţă demonstrată, detalii inovatoare şi service cuprinzător – astfel Geberit Pluvia impune mereu noi standarde.

Geberit Pluvia
Geberit SuperTube crează mult spațiu datorită hidraulicii optimizate

Geberit SuperTube Sistemul cu economie de spațiu

Hidraulica optimizată din cladirile înalte furnizează mai mult spațiu de locuit și de utilizat. O conductă paralelă de ventilație nu mai este necesară.

Geberit SuperTube