Pentru a va oferi servicii optimizate acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Mai multe informații puteți găsi în politica noastră de securitate .

Ok

Geberit Romania

House of Geberit

House of Geberit

AȚI RATAT EVENIMENTUL?

Aflați mai multe aici!
Colec'ii pentru baie Geberit

Colecții pentru baie Geberit

Pentru băi unice cu personalitate: colecțiile Geberit creează medii în care sunt satisfăcute cerințele și dorințele individuale. Ele oferă libertate creativă astfel încât fiecare sa-și poată crea propriul stil. NOU! Geberit România își mărește portofoliul de produse cu 3 noi colecții de ceramică și mobilier pentru baie.

Colecții pentru baie Geberit
Geberit DuoFresh

Modulul Geberit DuoFresh

Noul modul de extracție a mirosului aduce confort și aer curat în baie. Mirosurile neplăcute sunt îndepărtate chiar atunci când se dezvoltă și sunt purificate printr-un filtru ceramic eficient tip fagure. Mai mult, o lumină de orientare vă ajută să găsiți ușor drumul spre toaletă noaptea. Există și un compartiment special pentru pastile odorizante. Modulul Geberit DuoFresh poate fi combinat cu diferite clapete de acționare Geberit.

Modulul Geberit DuoFresh
Showroom virtual Geberit

Showroom virtual Geberit

Deplasați-vă liber în spațiul virtual și navigați prin showroom-ul nostru în mod intuitiv. Produsele și serviciile care vă interesează pot fi activate cu un clic de mouse sau cu o atingere de deget. De asemenea, puteți accesa imediat detaliile cheie din caseta de informații, inclusiv text, imagini și videoclipuri.

Showroom virtual Geberit