Pentru a va oferi servicii optimizate acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Mai multe informații puteți găsi în politica noastră de securitate .

Ok

Geberit Romania

Colec'ii pentru baie Geberit

Colecții pentru baie Geberit

Pentru băi unice cu personalitate: colecțiile Geberit creează medii în care sunt satisfăcute cerințele și dorințele individuale. Ele oferă libertate creativă astfel încât fiecare sa-și poată crea propriul stil. NOU! Geberit România își mărește portofoliul de produse cu 3 noi colecții de ceramică și mobilier pentru baie.

Colecții pentru baie Geberit
Geberit DuoFresh

Modulul Geberit DuoFresh

Noul modul de extracție a mirosului aduce confort și aer curat în baie. Mirosurile neplăcute sunt îndepărtate chiar atunci când se dezvoltă și sunt purificate printr-un filtru ceramic eficient tip fagure. Mai mult, o lumină de orientare vă ajută să găsiți ușor drumul spre toaletă noaptea. Există și un compartiment special pentru pastile odorizante. Modulul Geberit DuoFresh poate fi combinat cu diferite clapete de acționare Geberit.

Modulul Geberit DuoFresh
Rezervor incastrat Geberit

REZERVOARE GEBERIT ÎNCASTRATE

Rezervoarele încastrate de la Geberit sunt un clasic al instalaţiilor moderne pentru baie, în cei peste 50 de ani de existenţă fiind vândute şi instalate milioane de unităţi în întreaga lume. Ele sunt cunoscute datorită fiabilităţii incontestabile. Etanşeitatea fiecărui rezervor este verificată strict înainte de livrare. Garanţia de 25 de ani pentru piese de schimb conferă o siguranţă durabilă.

Rezervoare Geberit încastrate
Geberit SuperTube

GEBERIT SUPERTUBE SISTEMUL CU ECONOMIE DE SPAȚIU

Hidraulica optimizată din clădirile înalte furnizează mai mult spațiu de locuit și de utilizat. O conducta paralelă de ventilație nu mai este necesară.

Geberit SuperTube