Design inovativ pentru vasele wc cu funcție de bideu

Ce au în comun vasele wc cu funcție de bideu și designul? Nu prea multe, credeți? Noi vă vom demonstra contrariul. Pentru că, dacă tu crezi că un vas wc cu funcție de bideu este ceva voluminos și urât, nu ai cum să fi văzut încă vasele wc cu funcție de bideu moderne și atractive.

O toaletă în tranziție

Primul vas wc cu funcție de bideu a fost inventat la sfârșitul anilor 1950 de Hans Maurer din Elveția. Modelul său avea să revoluționeze igiena în băile elvețiene și să facă din curățarea delicată cu apă un obicei. Accentul a fost pus pe tehnologie și pe funcție. Însă modelele originale erau voluminoase și lipsite de formă. Astăzi, formele voluminoase și conexiunile tehnice vizibile sunt istorie. Vasul wc cu funcție de bideu a devenit un obiect modern al bunăstării și și-a făcut loc în băile cu design inovativ din întreaga lume. Există un model de wc potrivit pentru fiecare nevoie și situație de locuit: fie ca soluție completă de wc, suspendată sau pe podea, fie doar ca soluție flexibilă de îmbunătățire a wc-ului.

Tehnologie și design combinate

Geberit AquaClean Sela este purist și elegant

Ceea ce au toate acestea în comun este conceptul de produs durabil și designul atemporal. Modelele de vase wc cu funcție de bideu de astăzi sunt convingătoare datorită aspectului lor elegant. Vă puteți bucura în continuare de tehnologie, dar aceasta nu mai este vizibilă. Conexiunile pentru apă și electricitate sunt integrate, astfel încât vasul wc cu funcție de bideu nu-și pierde nimic din farmecul său.

Există încă o serie de funcții inovatoare. De asemenea, este posibilă echiparea individuală a Geberit AquaClean pentru a se potrivi preferințelor personale: acestea includ spălarea TurboFlush, încălzirea scaunului wc, lumina de orientare, uscătorul cu aer cald și unitatea de extragere a mirosurilor. Curățarea cu apă este practică și complet automată cu ajutorul telecomenzii sau prin intermediul aplicației cu funcție de telecomandă.

Vasul wc cu funcție de bideu promite nu numai mai multă curățenie, ci și un confort și o comoditate unice. Este ușor de curățat, în ciuda tehnologiei integrate și cu siguranță nu dă impresia că este un dispozitiv medical. Astfel, nu este surprinzător faptul că vasele wc cu funcție de bideu se bucură acum de o popularitate tot mai mare și în Europa, datorită designului lor simplu și elegant.

Trei vase wc atractive cu funcție de bideu Geberit

Geberit AquaClean Mera se integrează armonios în ambientul băii datorită designului său.

Mera Comfort: AquaClean Mera Comfort are un aspect subțire și atractiv. Ca la toate modelele Geberit AquaClean, tehnologia este invizibilă, dar perceptibilă. Aceasta include o lumină de orientare care se aprinde atunci când intrați în baie și tehnologia silențioasă de spălare TurboFlush. Vasul wc cu funcție de bideu este cromat strălucitor în partea din spate și în partea inferioară. Acest lucru reflectă ambiectul băii în care este instalată Mera, permițând vasului wc cu funcție de bideu să se integreze armonios în mediul său.

Sela: AquaClean Sela impresionează prin eleganța sa puristă și materialele de calitate superioară. La fel ca Mera Comfort și Classic, este disponibilă în alb alpin și crom strălucitor. Acest model AquaClean oferă funcții extrem de simple, care se utilizează intuitiv și este perfect pentru aproape orice baie, fără ca acesta să iasă efectiv în evidență precum un vas wc cu funcție de bideu.

Tuma Comfort: Datorită liniilor sale curate, AquaClean Tuma Comfort se potrivește practic oricărui concept de baie. Modelul wc este disponibil în patru culori diferite. În combinație cu panoul de design AquaClean sau cu Geberit Monolith, este o soluție ideală pentru apartamentele închiriate, nu numai din punct de vedere vizual, ci și din punct de vedere tehnologic, deoarece vasul wc ceramic este ușor de îndepărtat și de instalat în altă parte dacă rezidenții decid să se mute.

Produse pentru baie cu design funcțional