Mobilitatenelimitată

Când vine vorba de designul băii, proiectarea orientată spre viitor este indispensabilă. Baia de generaţie Geberit arată cum micile detalii contribuie la asigurarea unei calităţi ridicate a vieţii în baie pe termen lung. Şi cât de bine pot arăta accesoriile de baie fără bariere şi adaptate vârstei. Multe elemente de instalare speciale şi confortabile oferă independenţă maximă pentru persoanele cu mobilitate limitată.

Geberit Selnova Comfort

Băi Geberit Selnova pentru o accesibilitate sporită
Vă rugăm să alegeți un buton de informare din imagine…

Detalii funcţionale care fac o mare diferenţă

Produsele Geberit pentru băile fără bariere se remarcă nu doar prin designul acestora, ci şi prin uşurinţa în utilizare pentru persoane de orice vârstă. În această categorie se încadrează de exemplu diverse soluţii pentru duşuri fără cădiţă, baterii electronice şi sisteme de declanşare a spălării la distanţă pentru vase WC. Astfel încât baia să fie deja echipată optim pentru viitor.

Către soluţiile de duş fără cădiţă
Către sistemele de declanşare a spălării la distanţă pentru vase WC

Vase WC instalate în condiţii de siguranţă şi cu acces liber

Element special Geberit Duofix cu acces liber pentru vase WC suspendate
Vase WC Geberit Duofix reglabile în înălţime

Elementele de instalare cu acces liber pentru vasele WC suspendate din sistemul de instalaţii Geberit Duofix sunt perfect adaptate la nevoile persoanelor cu mobilitate redusă. Elementele de instalare înguste permit montajul barelor de sprijin şi de susţinere în conformitate cu standardele, în toate condiţiile de clădire şi reglarea înălţimii pentru utilizatorii de scaune cu rotile a vaselor de ceramică WC cu o proiecţie mare de până la 70 cm. Ulterior, elementele de instalare cu înălţime reglabilă permit ajustări pentru o utilizare confortabilă şi adaptată scaunelor cu rotile în orice moment. Gama este completată de elemente de instalare cu opţiuni de fixare integrate pentru bare de sprijin şi de susţinere, astfel încât acestea să poată fi instalate rapid, uşor şi static în siguranţă.

Merită să vă gândiţi la viitor încă din faza de proiectare, deoarece lipsa acestor plăci de montaj la faţa locului face ca montajul ulterior al unor bare de sprijin simple să fie îndelungat şi costisitor.

Cu ajutorul elementului de instalare pentru WC suspendat Geberit Duofix cu înălţime reglabilă, înălţimea de aşezare poate fi reglată în mod continuu cu până la 8 cm, fără a afecta placarea peretelui frontal. Pentru mai mult confort şi flexibilitate.