1. Un duș poate fi instalat într-un spațiu mic, cu un plan de podea neobișnuit și indiferent de panta acoperișului. Există o mulțime de versiuni de economisire a spațiului, care variază în lățime și lungime, precum și în design. În băile spațioase, acestea pot fi folosite și ca separatoare de camere.
2. Puteți instala dușuri la nivel cu podeaua sau rigole de duș. Este mai simplu să intrați într-un duș la nivel cu podeaua decât într-o cadă de duș. Acest lucru permite un duș fără bariere.
3. O cameră poate părea mai mare dacă dușul este adaptat pentru a se potrivi cu designul băii. O cabină de duș extensibilă sau o ușă de sticlă, precum și gresia care asigură o tranziție perfectă între baie și duș sunt de mare ajutor în acest caz.
4. Un duș poate deveni, de asemenea, un punct de atracție cu o serie de elemente de atracție, cum ar fi bateriile de formă specială, o perdea de duș colorată sau gresie cu un model special.
5. Este mai rapid să faci un duș și este, de asemenea, mai ecologic, deoarece ai nevoie de mai puțină apă decât pentru a umple o cadă. Acest lucru economisește timp, bani și energie. Ca o comparație: în medie, aveți nevoie de aproximativ 150 de litri de apă pentru a umple o cadă de baie; un duș de cinci minute economisește de trei până la cinci ori mai multă apă, cu condiția să închideți apa în timp ce vă săpuniți.