Idei de design pentru băi mici

În cadrul campaniei de design pentru baie Geberit 6x6, șase arhitecți europeni au proiectat băi de 6 m². Ideile lor despre design apar pentru cititori ca un ghid de instrucțiuni.

Mai puțin înseamnă mai mult

Mai puțin înseamnă mai mult

Ar trebui să se simtă un sentiment de calm și seninătate în baia de 6 metri pătrați. (© Bjerg Arkitektur)

În cele din urmă, publicul a ales proiectul firmei daneze de arhitectură Bjerg drept câștigător al concursului. Designul său echilibrat și cantitatea de spațiu de depozitare au fost deosebit de impresionante. Ideea din spatele “Serenitate“ este pur și simplu o experiență atractivă pentru simțuri . Suprafețele continue, o mulțime de spații de depozitare discrete, tonurile calde ale lemnului și culorile pământii asigură un bun început și sfârșit de zi într-un mediu relaxant.

“Designul atemporal aduce calm și echilibru în ritualul zilnic al băii“, spune Carsten Wraae Jensen, manager de proiect și arhitect la Bjerg Arkitektur. “Provocarea este să ne concentrăm mai mult pe un singur lucru. Mai puțin înseamnă mai mult“. (Citiți interviul)

Toate modelele de băi de 6 m² dintr-o privire

Produse pentru baie cu design funcțional

Ce baie v-aţi dori?

O baie perfectă îndeplineşte o serie întreagă de dorinţe şi cerinţe. Dar care sunt nevoile dvs.? Spaţiul, curăţenia sau designul sunt importante pentru dvs.? Doriţi produse uşor de utilizat sau preferaţi acel confort suplimentar pe care vi-l oferă, de exemplu, vasul WC cu funcţia de bideu inclusă Geberit AquaClean? Sau pentru dvs. este important un design universal? Indiferent de nevoile dvs., vă simplificăm viaţa de zi cu zi cu soluţii inteligente pentru baie.

Mai mult spaţiu în baie
Mai multă curăţenie în baie
Design mai funcţional în baie
Mai mult confort în baie
Mai multă accesibilitate în baie
Mai multă uşurinţă în utilizare în baie