Proiectarea unei băi mici care măsoară 4 m2

Părerile variază cu privire la cât de mare poate fi o baie mică. În funcție de regiune și de standardele de construcție, 4 metri pătrați pot fi considerați, în general, o baie mică. O mini baie modernă cu toate componentele esențiale poate fi proiectată aici fără probleme. Aceasta include o toaletă, un loc de spălare, un duș sau, alternativ, o cadă de baie.

Un design frumos este posibil și cu 4 m²

Baie mică Geberit Selnova cu WC suspendat și lavoar

Dacă funcționează la scară mare, va funcționa și la scară mică. Materialele de înaltă calitate și culorile pentru gresie și pereți își îndeplinesc, de asemenea, funcția atunci când se proiectează o baie mică.

Atunci când alegeți culoarea pentru o cameră mică de doar 4 metri pătrați, culorile luminoase dau un sentiment de prospețime, în timp ce culorile închise sunt mai confortabile.

Un stil minimalist este recomandat tuturor celor care doresc să profite la maximum de cei 4 m² de baie - acest lucru duce la un plus de ordine, facilitează curățenia și asigură, de asemenea, liniștea.

Provocări la proiectarea unei băi mici de 4 m²

Baie modernă într-un spațiu restrâns cu WC Acanto și lavoar Acanto

Atunci când se proiectează o baie mică, utilizarea optimă a spațiului limitat disponibil este de o importanță primordială. În cazul în care ușa de la baie se deschide spre interior, de exemplu, se pierde spațiu utilizabil suplimentar.

Așadar, amenajarea toaletei, a lavoarului și a dușului este esențială. Acestea ar trebui să fie aranjate astfel încât să poată fi ușor de negociat. O ușă glisantă este o alternativă pentru a crea mai mult spațiu. Dacă baia mică are un plan dreptunghiular, o cadă de baie trebuie poziționată la capătul camerei.

Acest mobilier Geberit se potrivește într-o baie de 4 m²

Fie ca este special pentru lavoar, duș, WC sau baie completă, mobila de baie de la Geberit este, de asemenea, potrivită atunci când spațiul este limitat. Atunci când lucrurile devin foarte strâmte, ideile care creează mai mult spațiu în baie sunt necesare.

În special, vă recomandăm să aruncați o privire la modelele de toalete compacte din colecțiile de baie Geberit Selnova și Smyle, colecția de baie completă iCon, și Geberit ONE cu designul său popular și funcțional.

Geberit Senova toaletă pentru oaspeți cu lavoar, dulap de lavoar și WC
Baie mică, cu o pantă de acoperiș (© @triner2 și @strandparken3)
Baie mică cu WC suspendat, dulap cu oglinzi și dulap de lavoar din seria de baie Geberit ONE

Întrebări comune atunci când proiectați o baie mică

Produse pentru mai mult spațiu în baie

Citiți postări similare