Renovare atent gândită a băii

Renovarea băii poate fi costisitoare, aşa că trebuie să o proiectaţi cu atenţie şi să vă gândiţi la produse durabile. În cele din urmă, vă veţi bucura mai mult de baia dvs. pe termen lung.

Baie aglomerată înainte de renovare, cu vas WC pe pardoseală şi rezervor vizibil
Vas WC suspendat pentru un design armonios al băii

În exemplul nostru, o baie veche şi dezordonată a fost transformată într-o încăpere ordonată şi elegantă.

Spaţiul este un lux

Noul vas WC suspendat şi noul lavoar cu dulap asortat fac ca ambianţa din baie să pară mult mai ordonată şi mai curată. Acest lucru se datorează în parte faptului că a fost creat spaţiu liber sub vasul WC şi la lavoar, ceea ce face ca baia să pară vizual mai mare.

Curăţenia înseamnă o stare de bine

O baie bine proiectată nu se rezumă doar la forme şi culori; igiena şi curăţenia joacă, de asemenea, un rol important. Dacă evitaţi colţurile şi muchiile, aşa cum se arată în exemplul vasului WC suspendat, reduceţi numărul de pete de murdărie care, altfel, ar necesita o curăţare laborioasă. Dacă petreceţi mai puţin timp cu curăţenia, baia vă va aduce mai multe avantaje.

Design armonios

Atunci când cumpăraţi o canapea nouă, vă asiguraţi că aceasta se potriveşte cu stilul din restul apartamentului. Un aspect armonios este necesar şi în cazul vasului WC, lavoarului şi mobilierului pentru baie. În cele din urmă, designul este cireaşa de pe tort pentru a face ca ambianţa să fie perfectă, după ce alte nevoi, cum ar fi curăţenia, confortul sau uşurinţa în utilizare, au fost luate în considerare la alegerea echipamentelor.

Produse pentru baie cu design funcțional

Ce baie v-aţi dori?

O baie perfectă îndeplineşte o serie întreagă de dorinţe şi cerinţe. Dar care sunt nevoile dvs.? Spaţiul, curăţenia sau designul sunt importante pentru dvs.? Doriţi produse uşor de utilizat sau preferaţi acel confort suplimentar pe care vi-l oferă, de exemplu, vasul WC cu funcţia de bideu inclusă Geberit AquaClean? Sau pentru dvs. este important un design universal? Indiferent de nevoile dvs., vă simplificăm viaţa de zi cu zi cu soluţii inteligente pentru baie.

Mai mult spaţiu în baie
Mai multă curăţenie în baie
Design mai funcţional în baie
Mai mult confort în baie
Mai multă accesibilitate în baie
Mai multă uşurinţă în utilizare în baie