Renovarea băii merită

De la un aspect prăfuit al anilor '80, în bej, la o baie elegantă, cu dotări moderne şi mult confort. Principala dorinţă a unei familii de trei persoane a fost de a transforma cada de baie, nefolosită de ani de zile, într-un duş spaţios fără cădiţă şi, în acelaşi timp, cu acces liber, cu sifon de pardoseală şi să înlocuiască vasul WC cu funcţia de bideu inclusă, cu un model modern.

Baia înainte de renovare
Baia după renovare

Baie de vis atemporală şi modernă

Obiectivul era un aspect complet nou şi dotări moderne pentru baie. Vechea gresie bej, cu modele parţiale, a fost înlocuită cu gresie din piatră gri, de format mare. Acestea aduc naturaleţe şi spaţialitate în baie. Schema de culori atemporală, cu nuanţe de bej, maro şi gri în întreaga încăpere, creează o ambianţă rafinată. Prosoapele de culoare roşu pal aduc în peisaj o culoare subtilă şi, de asemenea, se asortează cu roşul coralilor din tapetul din fibră de sticlă. Apropo de tapetul din fibră de sticlă – acesta este vedeta în noua baie şi o alternativă perfectă la faianţă în zonele umede. Aceste tapete sunt durabile şi sunt potrivite pentru a pune în evidenţă motive naturale pe perete, de exemplu. Un efect secundar plăcut este faptul că motivul se reflectă şi în panoul frontal din sticlă gri-maronie al dulapului pentru baie. Acest lucru conferă o notă captivantă dulapului sub lavoar, în funcţie de situaţia de iluminare.

Echipamente de baie remarcabile cu funcţii inteligente

O atenţie deosebită a fost acordată lavoarului, punctul central al oricărei băi. Întregul echipament pentru lavoar a fost reînnoit şi înlocuit. Ceea ce atrage cel mai mult privirea estelavoarul pe blat asimetric, cu formă elegantă cu un blat practic. Mobilierul pentru baie asortat cu sisteme de organizare divizabile individual oferă spaţiu de depozitare inteligent. Un alt punct de atracţie vizuală este suprafaţa interioară a oglinzii cu bandă luminoasă LED şi o structură din lemn care se potriveşte perfect cu mobilierul pentru baie. Pentru un anumit lux şi un plus de prospeţime, există, de asemenea, un nou şi exclusivistvas WC cu funcţia de bideu inclusă.

Transformarea profesională a băii este cu siguranţă ceva de admirat. Rezultatul este o baie de familie complet nouă, cu o ambianţă elegantă, dar atemporală.

Proiectați o baie nouă?Inspirați-vă

Produse pentru mai mult confort în baie

Citiți postări similare