Duşul cu Struppi

O sită pentru păr bună protejează scurgerea duşului de firele de iarbă şi de părul de câine.

Proprietarii de câini ştiu prea bine acest lucru. Dacă prietenul cu patru picioare se tăvăleşte cu plăcere prin iarbă sau pe marginea drumului, în cele mai multe cazuri este nevoie de o curăţare temeinică. Noroiul şi murdăria sunt cel mai uşor de îndepărtat în cadă sau sub duş. Animalelor de companie nu le place întotdeauna niciuna dintre aceste opţiuni şi preferă să fugă decât să se ude.

Pentru animalele mici şi uşoare, cada este cel mai bun loc pentru a le spăla în linişte. De acolo, câinele nu poate scăpa atât de uşor, iar stăpânii îl pot clăti fără probleme. Dar atunci când câinele este mai mare şi mai greu, este aproape imposibil să îl băgaţi pe prietenul cu patru picioare în siguranţă în cadă şi apoi să îl scoateţi afară. În cazul în care câinele ud sare necontrolat, există pericolul de rănire atât a proprietarului, cât şi a animalului.

Aşadar, la duş cu prietenul murdar cu patru picioare. Cel mai simplu mod de a face acest lucru este cu unduş fără cădiţă. Nu există nicio muchie care să stea în cale, iar accesul este liber. Acum, singurul lucru care rămâne de rezolvat este: scurgerea apei.

Pentru a evita blocarea scurgerii, murdăria grosieră, cum ar fi frunzele, trebuie îndepărtată înainte de curăţare. Prin urmare, o sită pentru păr protejează scurgerea de firele de iarbă şi, bineînţeles, de firele de păr ale câinilor. Cu rigola pentru duş Geberit, grătarul integrat previne blocarea scurgerii. Astfel, nimic nu stă în calea „plăcerii de a face duş” a animalului.

Ce baie v-aţi dori?

O baie perfectă îndeplineşte o serie întreagă de dorinţe şi cerinţe. Dar care sunt nevoile dvs.? Spaţiul, curăţenia sau designul sunt importante pentru dvs.? Doriţi produse uşor de utilizat sau preferaţi acel confort suplimentar pe care vi-l oferă, de exemplu, vasul WC cu funcţia de bideu inclusă Geberit AquaClean? Sau pentru dvs. este important un design universal? Indiferent de nevoile dvs., vă simplificăm viaţa de zi cu zi cu soluţii inteligente pentru baie.

Mai mult spaţiu în baie
Mai multă curăţenie în baie
Design mai funcţional în baie
Mai mult confort în baie
Mai multă accesibilitate în baie
Mai multă uşurinţă în utilizare în baie