Oamenii se aşază cu plăcere aici

Există acele zile în care nu vă simţiţi prea bine. Vă lipseşte forţa şi aveţi impresia că vă topiţi din picioare. Conoaşteţi şi dvs. acest lucru? De multe ori este pur şi simplu din cauza formei zilei şi chiar şi să faceţi duş poate deveni o provocare.

Baie Geberit cu zonă de aşezare

Zonă de aşezare în baie

Duşurile alternante care pun din nou în mişcare circulaţia pot face uneori minuni.

Cu duşurile fără cădiţă , optimizarea structurii pardoselii şi instalarea unui scaun pentru duş poate îmbunătăţi confortul şi siguranţa în zona de duş. La cerere, scaunele pentru duş sunt instalate permanent, reglabile pe înălţime sau ca soluţie de suspendare mobilă. Acestea sunt rezistente şi ocupă puţin spaţiu datorită funcţiei integrate de pliere. De asemenea, un scaun care nu se înclină îşi face treaba, atât timp cât este potrivit pentru zonele umede.

Duş cu bancă din gresie

Un taburet poate fi foarte practic

Nu numai că este minunat de relaxant să te bucuri de apa caldă a duşului în timp ce stai jos, dar un scaun în duş poate fi folosit foarte confortabil şi ca suport pentru picioare, de exemplu, pentru a te rade pe picioare sau pentru a efectua terapia Kneipp cu apă caldă şi rece.

Este adevărat că un scaun pentru duş sau un taburet poate obţine puncte doar într-o măsură limitată în ceea ce priveşte designul. O bancă de duş integrată în duş este o alternativă adecvată la scaunele convenţionale. Cu alegerea corectă a materialului şi a culorii, se poate integra minunat în imaginea de ansamblu şi oferă, de asemenea, mai multe suprafeţe de aşezare – sau spaţiu pentru ustensilele de baie.

Consiliere într-un magazin specializat

Dacă vă gândiţi la o zonă de aşezare în viitorul dvs. duş, vă recomandăm să vă faceţi o programare pentru consiliere la cel mai apropiat magazin specializat. Acolo veţi primi cele mai bune sfaturi.

Ce baie v-aţi dori?

O baie perfectă îndeplineşte o serie întreagă de dorinţe şi cerinţe. Dar care sunt nevoile dvs.? Spaţiul, curăţenia sau designul sunt importante pentru dvs.? Doriţi produse uşor de utilizat sau preferaţi acel confort suplimentar pe care vi-l oferă, de exemplu, vasul WC cu funcţia de bideu inclusă Geberit AquaClean? Sau pentru dvs. este important un design universal? Indiferent de nevoile dvs., vă simplificăm viaţa de zi cu zi cu soluţii inteligente pentru baie.

Mai mult spaţiu în baie
Mai multă curăţenie în baie
Design mai funcţional în baie
Mai mult confort în baie
Mai multă accesibilitate în baie
Mai multă uşurinţă în utilizare în baie