Viață modernă

Cu H.O.M.E. Haus 2022, renumita firmă de arhitectură Hadi Teherani a dezvoltat un concept modern și sustenabil pentru o clădire rezidențială cu produse Geberit în baie.

H.O.M.E. Haus 2022 a fost proiectat de renumita firmă de arhitectură și design Hadi Teherani Architects din Hamburg (DE) și reprezintă atât o sursă de inspirație pentru viitoarele construcții, cât și o scenă pentru designul modern. Casa viitorului combină construcția tradițională cu elemente moderne. Ea impresionează datorită conceptului său de arhitectură durabilă și a ideilor unice de design interior.

The H.O.M.E. Haus 2022 de la Hadi Teherani Architects pe fundalul unor dealuri verzi (©Bloomrealities/HTA für H.O.M.E. Haus 2022)
The H.O.M.E. Haus 2022 în deșert. Tradiționalul captator de vânt Badgir se ridică din pământ ca o sculptură maiestuoasă (©Bloomrealities/HTA für H.O.M.E. Haus 2022)

O casă modernă inspirată din arhitectura tradițională

În cadrul acestui proiect, arhitectul de top a reinterpretat casa tradițională cu curte și s-a inspirat din patria sa iraniană. Aici, casele sunt adesea construite cu un etaj în subteran din cauza căldurii - o metodă de construcție care este folosită de peste 1.500 de ani.

Practic, în casa de 1.200 de metri pătrați nu există încăperi închise. Caracteristicile de apă sunt înconjurate de pereți, creând un mediu de viață modern. Între timp, fântânile de lumină, curțile interioare și grădinile asigură multă lumină - chiar și în zonele aflate sub nivelul solului. Conceptul de design se bazează pe culori și materiale naturale.

Construcții durabile

Clădirea este alimentată cu energie solară și eoliană durabilă. Un eolian (sau bâdgir, în iraniană) este un element folosit în arhitectura tradițională persană și asigură climatizarea naturală a clădirii datorită canalelor sale de aer. Captatorul de vânt se ridică maiestuos din pământ și conferă clădirii un aspect aproape sculptural.

Idei pentru baia modernă

Și cum arată baia modernă aici? În toate cele trei băi, soluțiile de la Geberit asigură un aspect general coerent.

În baia principală, cada de baie Geberit Tawa se integrează perfect, datorită placării sale din porțelan. Lavoarul cu margine subțire din colecția de baie Geberit ONE pare să plutească în încăpere, cu sifonul ascuns în perete. Aspectul elegant este completat de o baterie montată pe perete. Dulapurile joase din colecția modulară de mobilier Geberit iCon din nuc creează un spațiu de depozitare inteligent. Rigola de duș CleanLine se integrează perfect în designul minimalist al dușului.

Soluții inovatoare Geberit pentru baie

În cea de-a doua baie, dulapul cu oglinzi Geberit ONE este ascuns în perete datorită elementelor inovatoare de instalare. Acest lucru conferă băii o senzație suplimentară de spațiu. Adăugarea unui lavoar, a unui dulap și a unei baterii asortate de la Geberit ONE creează o unitate funcțională și estetică. Mobilierul de baie cu suprafețe din lemn aduce o atmosferă naturală de relaxare în baie.

În baia pentru oaspeți, vasul wc cu funcție de bideu Geberit AquaClean Mera Comfort asigură o senzație specială de prospețime după utilizarea toaletei. Aceasta este atașată la modulul sanitar Monolith, soluția elegantă pentru tehnologia de spălare.

Aflați mai multe despre gamele de produse Geberit utilizate de Hadi Teherani Architects în H.O.M.E. Haus 2022:

Geberit ONE
Geberit iCon
Geberit AquaClean
Geberit Monolith
Geberit CleanLine
Geberit Tawa

Produse pentru baie cu design funcțional

Ce baie v-aţi dori?

O baie perfectă îndeplineşte o serie întreagă de dorinţe şi cerinţe. Dar care sunt nevoile dvs.? Spaţiul, curăţenia sau designul sunt importante pentru dvs.? Doriţi produse uşor de utilizat sau preferaţi acel confort suplimentar pe care vi-l oferă, de exemplu, vasul WC cu funcţia de bideu inclusă Geberit AquaClean? Sau pentru dvs. este important un design universal? Indiferent de nevoile dvs., vă simplificăm viaţa de zi cu zi cu soluţii inteligente pentru baie.

Mai mult spaţiu în baie
Mai multă curăţenie în baie
Design mai funcţional în baie
Mai mult confort în baie
Mai multă accesibilitate în baie
Mai multă uşurinţă în utilizare în baie