Mai mult spaţiuîn baie

Sertar Geberit ONE cu sistem practic de organizare

Funcții inteligente și produse care creează spațiu - pentru cei care nu vor să facă compromisuri în ceea ce privește funcționalitatea sau spațiul de depozitare.

Cine are suficient spațiu în toată casa, darămite în baie? Pentru marea majoritate a oamenilor, baia este cu greu o cameră spațioasă. Când vine vorba de proiectarea unei noi băi, oamenii au adesea ambiții mari, și așa ar trebui să fie! Dar realitatea arată adesea oarecum diferit. Cei mai mulți oameni au nevoie de soluții de economisire a spațiului care să fie atât funcționale, cât și să arate bine, în special în WC-ul pentru oaspeți. De aceea, dezvoltăm produse care maximizează spațiul disponibil, creând mai mult loc pentru depozitare.


Băi mai bune, vieți mai bune.

Informaţii utile şi funcţii inteligente pentru mai mult spaţiu

Produse pentru mai mult spațiu în baie

Ce baie v-aţi dori?

O baie perfectă îndeplineşte o serie întreagă de dorinţe şi cerinţe. Dar care sunt nevoile dvs.? Spaţiul, curăţenia sau designul sunt importante pentru dvs.? Doriţi produse uşor de utilizat sau preferaţi acel confort suplimentar pe care vi-l oferă, de exemplu, vasul WC cu funcţia de bideu inclusă Geberit AquaClean? Sau pentru dvs. este important un design universal? Indiferent de nevoile dvs., vă simplificăm viaţa de zi cu zi cu soluţii inteligente pentru baie.

Mai multă curăţenie în baie
Design mai funcţional în baie
Mai mult confort în baie
Mai multă accesibilitate în baie
Mai multă uşurinţă în utilizare în baie