Puncte de atracţie în baie

Fie că este lucios sau periat: aspectul metalic este foarte în vogă. Auriul, alama, cuprul şi alte tonuri metalice sunt acum în vogă şi în camera de zi şi în baie.

Mobilierul, accesoriile, lămpile şi materialele de perete cu luciu metalic sunt în prezent la mare căutare atunci când vine vorba de un design perfect în zona de locuit. Chic-ul metalic nu numai că dă o notă de lux, dar face posibilă şi o asortare perfectă cu designul interior dorit prin combinaţia de diferite culori şi materiale.

Elemente metalice care îţi fură ochii

Pe lângă metalele în diferite nuanţe calde de auriu, variantele pentru un aspect mai pur, cum ar fi cromul negru şi roşul auriu, sunt, de asemenea, foarte populare.

Ca de obicei, arta constă în dozajul corect: Ar trebui evitate combinaţiile fără concept sau prea opulente de mai multe tonuri metalice într-o singură încăpere. Pe de altă parte, combinaţia de structuri de suprafaţă diferite poate fi interesantă şi poate părea armonioasă. De asemenea, ar trebui evitată o combinaţie de culori metalice cu crom. Cromul are un efect foarte dominant în orice încăpere şi – contrar părerii generale – nu este deloc neutru. Acest lucru este valabil şi în baie.

Aspect coerent

„Tendinţa metalului în baie a fost început iniţial cu bateriile aurii. Întrucât bateriile sunt un element foarte atrăgător într-o încăpere, Geberit oferă produse asortate, cum ar fi clapete de acţionare şi rigole pentru duş în diferite nuanţe metalice. Scopul este de a completa aspectul armonios al băii”, explică Daniel Raissle, manager al familiei de produse Baterii şi sisteme de comandă de la Geberit.

Imagine de ansamblu

Tendinţele actuale în materie de băi sunt definite de culori închise, suprafeţe naturale sau minerale, cum ar fi nucul, ardezia sau aspectul de beton. Accentele metalice se potrivesc perfect cu acest design. În acelaşi timp, detaliile sunt cele care conferă încăperilor identitate şi individualitate deosebite. Baterii,clapete de acţionare, rigole pentru duş, oglinzi, dozatoare de săpun în aceleaşi culori metalice armonioase, toate aduc unitate, creează un aspect armonios şi mai multă intimitate în baie – una dintre cele mai importante cerinţe pe care o baie trebuie să le îndeplinească în zilele noastre.

Produse pentru baie cu design funcțional