Designindividual

Geberit Sigma50 impresionează prin designul său plin de viaţă şi face clapeta de acţionare să pară elegantă datorită tastelor subţiri. Clapetele de acţionare trebuie să se integreze perfect în designul băii, motiv pentru care sunt disponibile diverse materiale, culori şi forme pentru clapetele de acţionare Sigma.

Clapete de acţionare

Linia dvs. personală

Nu va fi o baie oarecare, va fi baia dvs. Găsiţi exact jetul de apă pentru spălarea Wc-ului care să dea o notă finală băii dvs. şi să vă răsfeţe cu funcţii confort. Pentru că Geberit combină designul impresionant cu funcţia inspiratoare.

Continuitatea materialelor nu se regăseşte doar în cazul modei în tendinţe, ci şi în baie. De la faianţă la vasul ceramic şi baterii, până la clapeta de acţionare, totul poate fi coordonat în ceea ce priveşte designul şi materialul. Nu există aproape nicio limită în ceea ce priveşte individualizarea jeturilor de apă pentru spălarea WC-ului; sunt posibile şi fotografii, modele, citate, motive artistice etc.

Cu cât sunt mai multe oferte, cu atât este mai greu de ales

Rectangulare sau rotunde, fără atingere sau cu buton, mate sau lucioase, mari sau mici, atrăgătoare sau discrete – faceţi o incursiune în showroom-ul nostru virtual.

Vă consiliem cu plăcere cu privire la o clapetă de acţionare proiectată individual. Vă rugăm să ne contactaţi.
Pagina de contact

Produse pentru baie cu design funcțional