Design funcţional în baie

Mai multa functionalitate

Estetica simplă şi atemporală, uşor de combinat – pentru toţi cei care caută eleganţă modernă şi o varietate de culori şi materiale.

Când vine vorba de amenajarea băii, gusturile diferă. Pentru a satisface nevoia de design individual, oferim produse într-o varietate de forme, culori şi materiale. Pe lângă estetica atemporală şi simplă, funcţiile excepţionale reprezintă o componentă esenţială a designului de calitate. La noi, aspectul frumos şi funcţia perfectă nu sunt în contradicţie, ci se completează reciproc. De aceea, ne dezvoltăm produsele conform principiului „Design Meets Function”.

Băi mai bune, vieți mai bune

Informaţii utile şi funcţii inteligente pentru un design mai funcţional

Produse pentru baie

Ce baie v-aţi dori?

O baie perfectă îndeplineşte o serie întreagă de dorinţe şi cerinţe. Dar care sunt nevoile dvs.? Spaţiul, curăţenia sau designul sunt importante pentru dvs.? Doriţi produse uşor de utilizat sau preferaţi acel confort suplimentar pe care vi-l oferă, de exemplu, vasul WC cu funcţia de bideu inclusă Geberit AquaClean? Sau pentru dvs. este important un design universal? Indiferent de nevoile dvs., vă simplificăm viaţa de zi cu zi cu soluţii inteligente pentru baie.

Mai mult spaţiu în baie
Mai multă curăţenie în baie
Mai mult confort în baie
Mai multă accesibilitate în baie
Mai multă uşurinţă în utilizare în baie