Mai mult spaţiu în baie

organizator dulapuri

Funcţii şi produse inteligente pentru baie care oferă loc – pentru toţi cei care nu vor să renunţe la funcţionalitate şi spaţiu de depozitare.

Cine are destul loc între cei patru pereţi ai săi şi mai ales în baie? Aproape nimeni nu are o baie de dimensiunea unei săli de dans. Deşi putem şi ar trebui să visăm la proiectarea unei băi noi, realitatea este deseori alta. Majoritatea oamenilor au nevoie de soluţii de economisire a spaţiului, în special în cazul WC-ul pentru oaspeţi, care să arate frumos şi să fie funcţionale. De aceea, dezvoltăm produse care optimizează spaţiul disponibil şi creează astfel mai mult spaţiu de depozitare.

Băi mai bune, vieți mai bune

Informaţii utile şi funcţii inteligente pentru mai mult spaţiu

Ce baie v-aţi dori?

O baie perfectă îndeplineşte o serie întreagă de dorinţe şi cerinţe. Dar care sunt nevoile dvs.? Spaţiul, curăţenia sau designul sunt importante pentru dvs.? Doriţi produse uşor de utilizat sau preferaţi acel confort suplimentar pe care vi-l oferă, de exemplu, vasul WC cu funcţia de bideu inclusă Geberit AquaClean? Sau pentru dvs. este important un design universal? Indiferent de nevoile dvs., vă simplificăm viaţa de zi cu zi cu soluţii inteligente pentru baie.

Mai multă curăţenie în baie
Design mai funcţional în baie
Mai mult confort în baie
Mai multă accesibilitate în baie
Mai multă uşurinţă în utilizare în baie