Bară de sprijin la WC Acolo când aveţi nevoie

Bara de sprijin de la WC este deosebit de utilă nu numai pentru persoanele cu limitări fizice. Cu toate acestea, tinde să fie considerat un accesoriu neatractiv, motiv pentru care se găseşte în foarte puţine băi personale. Această atitudine se schimbă brusc atunci când trebuie să vă bazaţi pe astfel de bare pentru a vă ţine sau a vă ridica. Nu trebuie să fiţi în vârstă pentru a face acest lucru – o entorsă la gleznă este, de obicei, suficientă.

Barele de sprijin de la WC trebuie să fie stabile

Bine proiectat, bani economisiţi

Dacă sunteţi de părere că barele de sprijin pot fi montate rapid, vă înşelaţi. Dacă nu s-a avut grijă în timpul construcţiei să se instaleze o ancorare fixă în spatele peretelui, lucrurile nu vor funcţiona. Elementele de instalare, de exemplu, nu numai că susţin vasul ceramic, dar oferă şi stabilitatea necesară pentru montarea barelor de sprijin cu plăcile de montaj corespunzătoare. Prin urmare, o ancorare bună este esenţială, deoarece barele de sprijin trebuie să poată suporta sarcini de până la 100 de kilograme pe termen scurt, întrucât susţin întreaga greutate a utilizatorului.

Un sistem de instalare corect simplifică multe lucruri

La realizarea băii, costurile suplimentare pentru plăcile de montaj se ridică la doar câteva sute de euro – o investiţie absolut justificabilă. În cazul în care aceste plăci lipsesc de la faţa locului, montajul ulterior al unor bare de sprijin simple devine, de obicei, costisitoare şi consumă timp. Faianţa şi plăcile din gips-carton din spate nu oferă o ancorare suficient de stabilă pentru bare de sprijin şi, prin urmare, nu oferă utilizatorilor băii o fixare sigură. Pe scurt: Prin alegerea elementului de instalare potrivit, este posibilă o modernizare ulterioară fără probleme, în orice moment, fără şocuri pentru buget şi cu efort redus.

Pentru a găsi soluţia potrivită pentru dvs., vă recomandăm să discutaţi cu instalatorul dvs. de încredere încă din prima etapă.

Ce baie v-aţi dori?

O baie perfectă îndeplineşte o serie întreagă de dorinţe şi cerinţe. Dar care sunt nevoile dvs.? Spaţiul, curăţenia sau designul sunt importante pentru dvs.? Doriţi produse uşor de utilizat sau preferaţi acel confort suplimentar pe care vi-l oferă, de exemplu, vasul WC cu funcţia de bideu inclusă Geberit AquaClean? Sau pentru dvs. este important un design universal? Indiferent de nevoile dvs., vă simplificăm viaţa de zi cu zi cu soluţii inteligente pentru baie.

Mai mult spaţiu în baie
Mai multă curăţenie în baie
Design mai funcţional în baie
Mai mult confort în baie
Mai multă accesibilitate în baie
Mai multă uşurinţă în utilizare în baie