Pledoarie pentru cada de duş

Cadă de baie albă Geberit Soana

Tendinţa este clară: duşurile, în special duşurile fără cădiţă au surclasat vechea şi buna cadă de baie. Aproape în aceeaşi măsură, unul câştigă în popularitate, celălalt scade în preferinţele publicului.

Cu toate acestea, niciun alt produs sanitar nu poate ţine piept căzii de baie. Este simbolul oazei de bunăstare, întruchiparea igienei personale în forma sa cea mai pură, ca să spunem aşa. Cleopatra făcea baie în lapte, nu făcea duş cu el.

Dacă nu vă numiţi Cleopatra şi aveţi o singură baie, clasicul – o cadă de duş cu cap de duş şi perete despărţitor – este cu siguranţă alegerea potrivită. Cu mai mult spaţiu, bineînţeles, aveţi de unde alege şi vă puteţi gândi şi la o cadă de baie autoportantă.

Dar atenţie:mai mult spaţiu nu ar trebui să vă tenteze să alegeţi o cadă mai mare. Nu este o coincidenţă faptul că dimensiunea standard a căzii de baie este de obicei de 175 pe 70 sau 75 de centimetri. La urma urmei, cada de baie ar trebui să fie adaptată la dimensiunea propriului corp şi să se potrivească precum o mănuşă.

Mai rămâne de luat în considerare un detaliu care, pe termen lung, va fi cu siguranţă important: acţionarea scurgerii. Atunci când testaţi (la fel de important ca şi probarea unor pantofi noi), este important să vă asiguraţi că nu vă încurcă şi că nu vă poate strica plăcerea de a face baie.

Ce baie v-aţi dori?

O baie perfectă îndeplineşte o serie întreagă de dorinţe şi cerinţe. Dar care sunt nevoile dvs.? Spaţiul, curăţenia sau designul sunt importante pentru dvs.? Doriţi produse uşor de utilizat sau preferaţi acel confort suplimentar pe care vi-l oferă, de exemplu, vasul WC cu funcţia de bideu inclusă Geberit AquaClean? Sau pentru dvs. este important un design universal? Indiferent de nevoile dvs., vă simplificăm viaţa de zi cu zi cu soluţii inteligente pentru baie.

Mai mult spaţiu în baie
Mai multă curăţenie în baie
Design mai funcţional în baie
Mai mult confort în baie
Mai multă accesibilitate în baie
Mai multă uşurinţă în utilizare în baie