Agitaţia întâlneşte romanticul

Dacă aveţi spaţiul de depozitare sub control, nu trebuie să vă temeţi de agitaţia de dimineaţă din baie

Lumânări care pâlpâie, petale de trandafir peste tot. Se simte un parfum seducător şi sunetele blânde umplu încăperea. În sfârşit, relaxare totală… Tăiaţi! Lumânări şi trandafiri, asta a fost aseară. În această dimineaţă, ne-am întors la viaţa de zi cu zi. La birou, la şcoală, la grădiniţă. La scurt timp după ora şapte, toţi membrii familiei se duc la baie în acelaşi timp, ca de obicei, aglomeraţia din viaţa de familie de zi cu zi.

Uneori o oază de bunăstare, alteori un centru de control. Baia ar trebui să îndeplinească diferite cerinţe, uneori aproape simultan. Amenajată inteligent, acesta poate face exact acest lucru. Totul ţine de o bună proiectare şi de utilizarea spaţiului de depozitare. Trucul este să aranjaţi diferitele piese de mobilier pentru baie astfel încât totul să aibă un loc logic şi să fie la îndemână. Dulap cu oglindă? Terenul ideal pentru ustensilele cel mai des folosite, cum ar fi periuţa de dinţi, deodorantul şi produsele cosmetice. În cel mai bun caz, dulapul sub lavoar poate acoperi de unul singur întregul necesar de spaţiu de depozitare; pe lângă funcţia sa de raft pentru peria şi uscătorul de păr, acesta serveşte şi ca un adevărat depozit în care îşi pot găsi locul toate lucrurile, de la aditivi de baie la prosoape de baie. Dacă vă place ca spaţiul să fie foarte generos, proiectaţi un dulap lateral sau un mobilier înalt.

Concluzie: Dacă aveţi sub control spaţiul de depozitare din baie, nu trebuie să vă temeţi de agitaţia din baia familiei în fiecare dimineaţă, şi puteţi să vă bucuraţi de momente de relaxare.

Ce baie v-aţi dori?

O baie perfectă îndeplineşte o serie întreagă de dorinţe şi cerinţe. Dar care sunt nevoile dvs.? Spaţiul, curăţenia sau designul sunt importante pentru dvs.? Doriţi produse uşor de utilizat sau preferaţi acel confort suplimentar pe care vi-l oferă, de exemplu, vasul WC cu funcţia de bideu inclusă Geberit AquaClean? Sau pentru dvs. este important un design universal? Indiferent de nevoile dvs., vă simplificăm viaţa de zi cu zi cu soluţii inteligente pentru baie.

Mai mult spaţiu în baie
Mai multă curăţenie în baie
Design mai funcţional în baie
Mai mult confort în baie
Mai multă accesibilitate în baie
Mai multă uşurinţă în utilizare în baie