Feriţi-vă de degerături

Nu trebuie să îngheţaţi nici în drum spre toaletă, nici când staţi pe toaletă

Părăsirea patului cald şi confortabil la primele ore ale dimineţii este o tortură suficientă. Dar dacă apoi trebuie să vă aşezaţi pe un capac WC rece, începutul plăcut al zilei s-a dus cu siguranţă. Covoraşele de baie, încălzitoarele de prosoape şi încălzirea în pardoseală pot face încăperea mai caldă şi mai confortabilă, dar vasul WC rămâne un tron rece. Dar nu mai trebuie să fie aşa; capacele WC încălzite sunt soluţia. Ceea ce multă vreme era un lucru obişnuit în Japonia ar putea deveni o realitate şi în baia dvs. Imaginaţi-vă următoarea situaţie: Sună ceasul deşteptător. Pe jumătate adormit(ă), părăsiţi patul şi vă îndreptaţi către baie. Odată ajuns(ă) acolo, încălzirea colacului-WC se activează automat datorită senzorului de apropiere. Aşezaţi-vă, faceţi-vă treaba şi bucuraţi-vă de confortul unui capac WC cald.

Şi încă ceva: pe lângă faptul că este confortabil când staţi pe el, capacul WC încălzit are şi beneficii pentru sănătate. În general, căldura favorizează circulaţia sângelui, care, la rândul său, stimulează vezica urinară şi intestinele, ceea ce favorizează mersul la toaletă.

Produse pentru baie

Ce baie v-aţi dori?

O baie perfectă îndeplineşte o serie întreagă de dorinţe şi cerinţe. Dar care sunt nevoile dvs.? Spaţiul, curăţenia sau designul sunt importante pentru dvs.? Doriţi produse uşor de utilizat sau preferaţi acel confort suplimentar pe care vi-l oferă, de exemplu, vasul WC cu funcţia de bideu inclusă Geberit AquaClean? Sau pentru dvs. este important un design universal? Indiferent de nevoile dvs., vă simplificăm viaţa de zi cu zi cu soluţii inteligente pentru baie.

Mai mult spaţiu în baie
Mai multă curăţenie în baie
Design mai funcţional în baie
Mai mult confort în baie
Mai multă accesibilitate în baie
Mai multă uşurinţă în utilizare în baie