Curăţenie fără sentimentalisme

Activați conținutul video Geberit

Caroline Bamert, specialistă în curăţenie, ştie ce înseamnă să renunţi la lucruri. Aceasta se ocupă de mulţi ani de subiecte legate de curăţenie şi eliminarea dezordinii şi organizează seminare pentru companii şi cursuri de formare pentru persoane fizice. În filmuleţ, explică de ce baia este deosebit de potrivită ca exerciţiu introductiv şi de ce trebuie să ţineţi cont atunci când vine vorba de mobilierul pentru baie pentru a evita dezordinea sau „prea mult” din orice obiect încă de la început.

Nu regretaţi

Pentru Caroline, nu există loc pentru sentimentalisme în baie. Desigur, decoraţiunile şi altele pot avea un efect benefic. Pentru ea, este mult mai important însă să fie ordine. Şi din punct de vedere emoţional, s-ar putea să fiţi ataşat de baia dvs., dar nu şi de gelul de duş. De aceea, nu prea există sentimentalisme faţă de obiectele din baie şi, de obicei, aceasta oferă opţiuni practice de depozitare care îi ajută să depoziteze lucrurile cu uşurinţă.

Ce baie v-aţi dori?

O baie perfectă îndeplineşte o serie întreagă de dorinţe şi cerinţe. Dar care sunt nevoile dvs.? Spaţiul, curăţenia sau designul sunt importante pentru dvs.? Doriţi produse uşor de utilizat sau preferaţi acel confort suplimentar pe care vi-l oferă, de exemplu, vasul WC cu funcţia de bideu inclusă Geberit AquaClean? Sau pentru dvs. este important un design universal? Indiferent de nevoile dvs., vă simplificăm viaţa de zi cu zi cu soluţii inteligente pentru baie.

Mai mult spaţiu în baie
Mai multă curăţenie în baie
Design mai funcţional în baie
Mai mult confort în baie
Mai multă accesibilitate în baie
Mai multă uşurinţă în utilizare în baie