Să îngheţi în baie este ceva de domeniul trecutului

Femeie care îngheaţă sub duş

Căldura plăcută face ca atunci când staţi dimineaţa în baie să aveţi un început de zi reuşit.

Dimineaţa, oamenilor le este adesea deosebit de greu să tolereze frigul. Dacă sunteţi încă somnoros, o cameră prea răcoroasă sau o gresie rece este extrem de neplăcută. Acest lucru este valabil mai ales în baie, care este, de obicei, primul loc spre care vă îndreptaţi după ce vă ridicaţi din pat.

Pentru a vă asigura că începeţi ziua cu bună dispoziţie, există câteva puncte de care trebuie să ţineţi cont în baie.

Acest lucru creează căldură

Studiile arată că, în baie, temperatura camerei ar trebui să fie de cel puţin 23 de grade Celsius pentru a ne putea usca după duş sau baie fără să îngheţăm. Datorită diferitelor surse de căldură, această temperatură minimă recomandată poate fi uşor de atins. În zilele noastre, se poate porni încălzirea prin pardoseală, radiatorul saucapacul WC încălzit prin simpla apăsare a unui buton. În câteva secunde, totul se simte plăcut de cald.

Dacă vă place să simţiţi ceva pufos sub picioare, puteţi, de asemenea, să puneţi un covor de baie pe pardoseală, lângă lavoar. Acest lucru sporeşte factorul de confort şi poate adăuga o notă finală la aspectul băii.

Şi încă ceva: Ştiaţi că şi în cazuldulapurilor cu oglindăexistă, de asemenea, o funcţie de încălzire. Aceasta, însă, nu are rolul de a emite căldură, ci include o funcţie de dezaburire foarte practică, astfel încât să nu mai trebuiască să vă vedeţi reflexia în oglindă ca şi cum aceasta ar fi aburită după un duş fierbinte.

Sfat: Accesoriile asortate, cum ar fi prosoapele în culori calde sau plantele, fac baia şi mai confortabilă. Dacă elementele vizuale sunt completate şi cu parfumuri de cameră plăcute, nimic nu mai stă în calea unei ambianţe confortabile şi calde în baie.

Produse pentru baie

Ce baie v-aţi dori?

O baie perfectă îndeplineşte o serie întreagă de dorinţe şi cerinţe. Dar care sunt nevoile dvs.? Spaţiul, curăţenia sau designul sunt importante pentru dvs.? Doriţi produse uşor de utilizat sau preferaţi acel confort suplimentar pe care vi-l oferă, de exemplu, vasul WC cu funcţia de bideu inclusă Geberit AquaClean? Sau pentru dvs. este important un design universal? Indiferent de nevoile dvs., vă simplificăm viaţa de zi cu zi cu soluţii inteligente pentru baie.

Mai mult spaţiu în baie
Mai multă curăţenie în baie
Design mai funcţional în baie
Mai mult confort în baie
Mai multă accesibilitate în baie
Mai multă uşurinţă în utilizare în baie