Curat până la ultimul colţişor

Curăţarea clapetei de acţionare Geberit Sigma20

Designul şic şi funcţiile inteligente sunt importante în baie. Dar şi mai importantă pentru utilizator este curăţenia. Cu doar câteva trucuri, baia devine sclipitor de curată.

 • Uşor accesibil
  Ustensilele de baie organizate în cutii pot fi mutate cu uşurinţă. Acest lucru creează suprafeţe libere care pot fi curăţate rapid şi uşor. Un alt avantaj: Cu ajutorul unor cutii practice de depozitare, interiorul mobilierului pentru baie poate fi, de asemenea, utilizat în mod optim.
 • Uşor de golit
  Nu numai periile de toaletă trebuie să fie curate, ci şi suporturile acestora. Apa rămasă în suporturi răspândeşte rapid un miros neplăcut. Acestea ar trebui să fie simple, precum şi uşor şi sigur de curăţat.
 • Spălare
  Chiar dacă nu sunt la vedere – şi conductele de canalizare au nevoie de îngrijire. Depunerile se acumulează rapid în sifoane sau pe suprafeţele ceramice, ceea ce îngreunează curăţarea. Prin urmare: spălaţi periodic cu cantităţi suficient de mari de apă.
 • Curăţaţi mai des
  În special în rosturile din jurul vasului WC şi al lavoarului se acumulează murdărie, agenţii patogeni sau stropi de urină, ceea ce poate duce la apariţia unor mirosuri neplăcute. Prin urmare: curăţaţi rosturile periodic sau la nevoie.

Partea 1: Petele din baie cauzate de vopseaua de păr şi decolorant
Partea a 2-a: Petele din baie cauzate de detergenţii pentru igienă şi baie
Partea a 3-a: Petele din baie cauzate de ojă şi dizolvant pentru ojă
Partea a 4-a: Petele din baie cauzate de depunerile de calcar şi silicat
Partea a 5-a: Petele din baie cauzate de detergenţii şi tabletele de curăţare a WC-urilor

Produse pentru baie

Ce baie v-aţi dori?

O baie perfectă îndeplineşte o serie întreagă de dorinţe şi cerinţe. Dar care sunt nevoile dvs.? Spaţiul, curăţenia sau designul sunt importante pentru dvs.? Doriţi produse uşor de utilizat sau preferaţi acel confort suplimentar pe care vi-l oferă, de exemplu, vasul WC cu funcţia de bideu inclusă Geberit AquaClean? Sau pentru dvs. este important un design universal? Indiferent de nevoile dvs., vă simplificăm viaţa de zi cu zi cu soluţii inteligente pentru baie.

Mai mult spaţiu în baie
Mai multă curăţenie în baie
Design mai funcţional în baie
Mai mult confort în baie
Mai multă accesibilitate în baie
Mai multă uşurinţă în utilizare în baie